x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Derby-ul iluziilor desarte

Derby-ul iluziilor desarte

31 Mai 2004   •   00:00

Derby-ul din Banie s-a incheiat nedecis, dar cu multi nervi si cu trei eliminari.

VICENTIU NEAGOE - Craiova

FELICITARI. Imediat dupa incheierea jocului, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica s-a referit direct la cucerirea titlului de catre Dinamo. "Ii felicit pentru castigarea campionatului. Adevarata valoare se va vedea in cupele europene, pentru ca am inteles ca vor sa intre in grupele Ligii Campionilor. Au valoare pentru asa ceva".

RELAXARE. Meciul in sine a fost unul cursiv, mai ales in prima repriza, cand cele doua echipe au evoluat deschis, profitand practic de lipsa unei mari mize. Steaua a deschis scorul prin Dica, dupa ce ambele porti fusesera supuse unor veritabile asediuri. Treptat, vestile dinspre Stefan cel Mare le-au sleit puterile elevilor lui Piturca, acestia pierzandu-si concentrarea imediat dupa pauza.

RABUFNIRI. Dupa ce, rand pe rand, Neaga si Dinita au trecut pe langa 2-0, jocul a capatat o nota excesiva de tensiune. In urma unei altercatii la mijlocul terenului, Dinita si Njock au fost eliminati, lucru pe care l-a patit si portarul bielorus al Stelei, Vasili Hamutovski, care l-a faultat in calitate de ultim aparator pe Plesan. Steaua si-a rumegat in liniste confirmarea ratarii titlului, iar oltenii se gandesc deja la sezonul viitor, in frunte cu Mircea Rednic. "Am promis ca raman si asa voi face. Am nevoie de cativa jucatori cu personalitate si am promisiuni de la patronul Dinel Staicu ca ii va aduce", a precizat "Puriul" dupa meci.

Badea: "Cea mai trista zi din viata mea!"

Presedintele Universitatii Craiova, Pavel Badea, s-a retras ieri oficial din activitatea de jucator. Introdus pe teren in minutul 69, el i-a oferit o pasa de senzatie lui Lutu, pentru golul egalizator. "Cand m-a bagat, Mircea Rednic mi-a spus sa fac orice pentru egalare". Dupa un tur de onoare al stadionului, in ovatiile fanilor, Badea a concluzionat: "Aceasta este, de departe, cea mai trista zi din viata mea!". El a primit din partea colegilor o carte postala, cu chipul lui, pe care au fost asternute autografele tuturor jucatorilor si conducatorilor.

×
Subiecte în articol: sport