x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Diavolul şi-a băgat coada"

"Diavolul şi-a băgat coada"

de Jurnalul National    |    28 Aug 2007   •   00:00

Atmosfera din jurul partidei Steaua - BATE de măine pare să se fi liniştit cu adevărat după o nouă ieşire publică a lui Gigi Becali.

Atmosfera din jurul partidei Steaua - BATE de măine pare să se fi liniştit cu adevărat după o nouă ieşire publică a lui Gigi Becali. "Am spus, intr-adevăr, nişte lucruri exagerate. Cum să nu ştie Hagi fotbal? Am vorbit cu Hagi, am stat patru ore de vorbă cu el. I-am zis: «Băi Gică, te-a pus şi pe tine diavolul să nu-l pui pe Rădoi, dar m-a pus şi pe mine să urlu»". Becali a mai declarat că regretă că l-a atacat pe Gică Hagi şi a recunoscut că a greşit, invocănd că a fost "sfătuit de diavol să facă acest lucru. Totuşi, după tot acest scandal, atmosfera la echipă e mai bună ca oricănd". Becali i-a mai dat un sfat lui Hagi inaintea meciului cu BATE, pentru ca Steaua să se califice. "Părerea mea e că e un meci foarte simplu. Dacă Hagi va juca simplu, vom căştiga. 2-0 la pauză şi incă două in repriza a doua. I-am spus să uite lucrurile de geniu in meciul ăsta şi ne vom califica fără emoţii." Despre transferul lui Ionuţ Rada de la Rapid, patronul Stelei a precizat că a fost inşelat de George Copos şi de Gheorghe Popescu. "Bravo lor, au fost băieţi deştepţi, au luat banul, dar pănă la urmă nu am fost păcălit, fiindcă Rada a jucat foarte bine in meciurile cu polonezii, poate, dacă nu era el, nici nu ne calificam", a comentat Becali.

Casa inchisă

BATE Borisov ajunge azi in jurul orei 14:00 şi se va caza la Hotelul Phoenicia. Bieloruşii vor susţine antrenamentul oficial de la ora 19:30. Partida de măine va fi arbitrată de o brigadă din Olanda, avăndu-l la centru pe Pieter Vink, care va fi ajutat de asistenţii Adriaan Inia şi Hans Ten Hoove. Observatorul intălnirii va fi suedezul Bo Karlsson. Conducerea FC Steaua a anunţat ieri că s-au epuizat toate biletele scoase la vănzare.

×
Subiecte în articol: sport