x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Din culisele vestiarului

Din culisele vestiarului

de Mihai Igirosanu    |    08 Sep 2006   •   00:00
Din culisele vestiarului
Corespondenta din Tirana
Unele voci sustin ca postul antrenorului echipei reprezentative nu era atat de sigur daca tricolorii nu se impuneau la Tirana, acesta fiind si motivul pentru care Victor Piturca parea un om stors, care abia a trecut printr-un examen important.

Dupa meci, in vestiarul echipei nationale era o atmosfera mai degraba linistita. Selectionerul Victor Piturca afisa o mina preocupata. Stia ca Bulgaria invinsese clar Slovenia si se interesa de rezultatul meciului Olanda - Belarus. "Am invins o echipa buna si o sa vedeti voi ce rezultate va scoate Albania", le spunea Piti celorlalti membri ai staff-ului tehnic. Omul care intocmise dosarul adversarilor, metodistul Dan Apolzan, afirma: "Am reusit sa le anihilam cele doua varfuri periculoase, Tare si Bogdani. Ii stiam perfect, ca sunt periculosi mai ales la fazele fixe, si faptul ca i-am tinut departe a fost una dintre cheile meciului", s-a confesat Apolzan.

COLEGII. La un moment dat, in usa vestiarului Romaniei si-a facut aparitia masivul atacant al Albaniei Erjon Bogdani. "Vreau sa vorbesc cu Paul Codrea!", i s-a adresat acesta unuia dintre masorii romani. Imediat, mijlocasul roman a iesit, i-a strans mana colegului sau de la echipa italiana Siena. "Ne vedem joi la antrenament!", i-a spus Codrea lui Bogdani. "Sunt suparat si nu stiu ce sa mai zic. Antrenorul ne-a impus o tactica prea defensiva si noi nu suntem obisnuiti sa jucam asa. Nu mai stiam cum sa jucam", i s-a destainuit Bogdani lui Codrea.

HUIDUIT SI APLAUDAT. Adrian Mutu a fost cel mai huiduit, dar si cel mai curtat pentru autografe dintre jucatorii romani de catre fanii albanezi. El nu s-a intors in tara, mai ramanand o noapte la hotelul Sheraton din Tirana. Ieri a plecat la Florenta. "Am avut incredere si n-am avut emotii deloc. Controlam jocul si eram foarte sigur ca va veni si golul. Ii simteam pe colegii mei ca sunt foarte concentrati. Eram linistit ca golul va pica. Am avut dreptate cand am spus ca nu trebuie sa facem o tragedie din acel egal cu Bulgaria", a declarat Mutu dupa meci, in timp ce albanezii ii cereau autografe si tricouri. In momentul in care s-a indreptat spre intrarea hotelului, Mutu a fost aplaudat de oamenii care se aflau pe terasa luxosului stabiliment.

×
Subiecte în articol: sport