x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Ameninţări cu dezertarea in tabăra căinilor

Dinamo - Ameninţări cu dezertarea in tabăra căinilor

26 Sep 2007   •   00:00
Dinamo - Ameninţări cu dezertarea in tabăra căinilor

Atacanţii dinamovişti, Claudiu Niculescu şi Ionel Dănciulescu au declarat ieri că, dacă suporterii continuă să-i conteste pe jucători, vor pleca din iarnă.

Atacanţii dinamovişti, Claudiu Niculescu şi Ionel Dănciulescu au declarat ieri că, dacă suporterii continuă să-i conteste pe jucători, vor pleca din iarnă.

SUPĂRARE. "Nu cred că mă poate acuza cineva că sunt mercenar. Nu pot să cred aşa ceva! Mă doare foarte mult că suntem apostrofaţi de fanii noştri. Cred că am făcut ceva pentru Dinamo şi să nu se uite că am refuzat căteva oferte din străinătate pentru a rămăne aici, să fac performanţă, să căştig trofee. Aici e casa mea, dar dacă suporterii nu mă mai vor la echipă, mă găndesc foarte serios să plec de la Dinamo", a declarat Niculescu. Un alt atacant de bază al căinilor, Ionel Dănciulescu, este şi el decis să plece dacă fanii nu-l mai doresc la echipă. "Am trăit momente frumoase la Dinamo, am trecut şi prin perioade mai puţin reuşite, dar nu este normal ce se intămplă acum. Am muncit foarte mult, am marcat goluri, am făcut totul pentru a căştiga. Păi, noi nu ne dorim să căştigăm? Sunt de acord că am avut un inceput mai slab de sezon, sunt de acord cu criticile, dar aşa nu se mai poate. Sper să găsim inţelegere din partea clubului in iarnă pentru a pleca de la Dinamo, dacă suporterii nu ne mai vor", a spus "Danciu".

Şi fundaşul Radu Ştefan s-a solidarizat cu cei doi, spunănd că şi el vrea să plece din Ştefan cel Mare. "De la 7 ani sunt la Dinamo. Am trecut pe la toate grupele de copii, am crescut aici, dar acum vreau să plec. Repet, nu o spun la nervi, imi doresc să plec de la Dinamo", a spus Ştefan, care in urmă cu căteva luni avea, conform conducătorilor dinamovişti, oferte de la Juventus şi Genoa.

Adversar

Suedezii de la Elfsborg, adversarii lui Dinamo din turul I al Cupei UEFA, au pierdut luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in faţa lui Hammarby, in etapa a 22-a a campionatului Suediei. Elfsborg a deschis scorul in minutul 4 prin Mathias Svensson, oaspeţii revenind şi punctănd prin Sebastian Eguren in minutele 27 şi 72. In primul meci dintre Dinamo şi Elfsborg, scandinavii s-au impus joi, la Bucureşti, cu scorul de 2-1. Returul partidei dintre Dinamo şi Elfsborg va avea loc la 4 noiembrie, la Boras. După această etapă, adversarii dinamoviştilor se află pe locul IV in campionatul Suediei, cu 35 de puncte.

×
Subiecte în articol: sport dinamo