x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - Ameninţaţi cu TAS-ul!

DINAMO - Ameninţaţi cu TAS-ul!

de Mihai Igirosanu    |    21 Noi 2008   •   00:00
DINAMO - Ameninţaţi cu TAS-ul!

Comisia de Apel a FRF a respins ieri memoriul depus de FC Vaslui şi a menţinut hotărârea Comisiei de Disciplină de la 29 octombrie, potrivit căreia fundaşul brazilian al lui Dinamo, Julio Cesar Santos Correia, a avut drept de joc în partida dintre cele două echipe, din etapa a 7-a a Ligii 1.



FC Vaslui a cerut Comisiei de Disciplină omologarea meciului cu scorul de 3-0 în favoarea sa, ca urmare a faptului că gruparea din Ştefan cel Mare l-ar fi folosit pe Julio Cesar în stare de suspendare. Forul de la Casa Fotbalului anulase, la data de 10 septembrie, cartonaşul roşu acordat dinamovistului la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a 6-a a Ligii 1. Brazilianul a jucat apoi în meciul cu FC Vaslui, câştigat pe teren de Dinamo cu scorul de 2-1, iar Vasluiul i-a contestat dreptul de joc. Finanţatorul clubului moldovean, Adrian Porumboiu, a declarat, joi, că va depune un memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). “Era previzibilă decizia luată de Comisia de Apel. Intra în calculele noastre şi nu ne-am făcut nici o iluzie că vom câştiga. Dar va fi o surpriză neplăcută pentru ei şi plăcută pentru noi atunci când vom câştiga la Lausanne, la TAS. Va fi o palmă pentru profesioniştii de la Comisia de Disciplină şi de la Comisia de Apel, pe care o merită”, a precizat fostul arbitru FIFA.

Borcea: “La iarnă nu vine nici un Boateng”

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a reacţionat dur la adresa jucătorilor, dar şi la adresa declaraţiilor antrenorului Mircea Rednic în privinţa transferurilor din intersezon: “La iarnă nu vine nici un Boateng, iar jucătorii trebuie să revină cu picioarele pe pământ. Victoria de la Vaslui am plătit-o cu 6.000 de dolari, victoria de acasă cu Buzău am plătit-o cu 4.000. Foarte mult! După necalificarea cu NEC, am avut o discuţie clară cu ei. Ei joacă prost, joacă bine, vor bani. Nu mai merge aşa, deja ne luăm la mişto!”, a spus Borcea.

×
Subiecte în articol: sport