x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Antrenament cu public

Dinamo - Antrenament cu public

de Daniel Stan    |    11 Feb 2007   •   00:00
Dinamo - Antrenament cu public

"Cainii" au invins echipa secunda cu 6-0, in ultimul meci de verificare inaintea partidei de la Lisabona, cu Benfica, din prima mansa a "saisprezecimilor" Cupei UEFA.

Antrenorul Mircea Rednic a preferat o partida in familie, inainte de prima confruntare cu Benfica, din Cupa UEFA, programata joia viitoare pe "Estadio Da Luz", din Lisabona. "Nu ma mai gandesc decat la meciul cu Benfica. Cu totii fierbem pentru aceasta partida", a declarat tehnicianul dinamovist, la finele jocului castigat cu 6-0.

DEBUT. Toti ochii au fost atintiti pe Darwin Caicedo, care cu aceasta ocazie a debutat la Dinamo. Iar atacantul ecuadorian nu a dezamagit, reusind chiar sa inscrie un gol si sa fie coautor la cel marcat de Catalin Munteanu. "Sunt bucuros ca am inscris, dar nu fericit. Pot mai mult", a spus Caicedo, care este in urma cu pregatirea fizica. Danciulescu a reusit o "tripla", iar tabela a fost inchisa de Mendy. La final, Catalin Munteanu a precizat: "A fost mai mult un antrenament. Ne pregatim bine, am marcat multe goluri, insa speram sa o facem si la Lisabona. Ei au individualitati, dar noi formam o echipa". Revenind la Caicedo, transferul sau este rezolvat, mai trebuind doar cartea verde. "Au fost cateva probleme legate de contract, insa totul s-a rezolvat", a declarat impresarul jucatorului, Antonio Sanpietro. "Caicedo are de munca pentru a-l face uitat pe Ganea. Pana atunci, veti vedea un mare atacant, pe Mendy, fotbalist pe care l-am adus de la o echipa de amatori", a comentat Rednic.

REVENIRE. Desi se parea ca va fi supus unei interventii chirurgicale, lucru ce l-ar fi tinut departe de gazon cel putin doua luni, Vojislav Vranjkovici nu va mai ajunge "la cutit", dupa un ultim control medical efectuat la o clinica din Belgia. "Este bine. Ne-am speriat, insa speram sa fie apt de joc in cel mai scurt timp", a confirmat un oficial al "cainilor". Ieri, Vranjkovici a revenit in tara, dar nu va face deplasarea la Lisabona, nefiind inclus pe lista UEFA. Mijlocasul bosniac va face antrenamente separat, alaturi de preparatorul fizic Marco Oneto, fiind posibil sa revina chiar la meciul din etapa a 20-a, cu Jiul Petrosani, programat pe 25 februarie.

INTERES. In vederea meciului cu Dinamo, organizatorii au vandut deja peste 30.000 de bilete, stadionul "Da Luz", care are o capacitate de 50.000 de locuri, urmand a fi plin la ora partidei. Printre fanii "vulturilor" se sconteaza ca se vor afla si 4-5.000 de suporteri dinamovisti, marea lor majoritate fiind romani stabiliti in Spania si Portugalia. Adversara "cainilor", care aseara a evoluat in Cupa Portugaliei, in compania divizionarei secunde Varzim, este posibil sa-l piarda pe mijlocasul Petit, accidentat la ultimul antrenament, dar l-a recuperat pe atacantul Micolli.

×
Subiecte în articol: sport