x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / Badea: "Ne putem lipsi de orice jucător!"

DINAMO / Badea: "Ne putem lipsi de orice jucător!"

de Marius Mihalcea    |    17 Feb 2009   •   00:00
DINAMO / Badea: "Ne putem lipsi de orice jucător!"

Preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării din Ştefan cel Mare i-a atenţionat pe elevii lui Rednic să respecte Regulamentul de Ordine Interioară, altfel vor împărtăşi soarta lui Gabriel Tamaş.  



Stoperul lui Dinamo şi al echipei naţionale a fost trimis sâmbătă, pe termen nelimitat, la echipa a doua, după ce a fost surprins sub influenţa băuturilor alcoolice în cantonamentul din Antalya. "Nu este nimic nou în cazul lui Tamaş, el a încălcat Regulamentul de Ordine Interioară şi va suporta consecinţele", a spus ieri Nicolae Badea, care a adăugat că lui Tamaş îi vor călca pe urme toţi aceea care nu vor ţine cont de prevederile ROI: "Trebuie să se înţeleagă că, oricare ar fi numele lor, toţi fotbaliştii trebuie să respecte nişte reguli. Dinamo se poate lipsi de orice jucător, nu numai de Tamaş".

"Ce mare lucru a făcut? A băut şi el două beri în cantonament şi atât. Ce, l-a omorât pe Rednic? A băut o bere şi cu asta basta. Nici măcar nu a ieşit din hotel!", a sărit în apărarea lui Tamaş tatăl acestuia, Iosif Tamaş. Iar în condiţiile în care gruparea din Ştefan cel Mare nu-şi permite să rateze titlul de campioană şi participarea, în premieră, în grupele Ligii Campionilor, Badea a lăsat totuşi să se înţeleagă faptul că exilul internaţionalului la echipa a doua nu se va întinde pe o perioadă prea lungă de timp. "Doar Mircea Rednic va decide când îl va chema la prima echipă", a spus oficialul dinamovist.

ALTĂ VARIANTĂ
În ceea ce-l priveşte pe fundaşul dreapta George Blay, care a fost trimis, la rândul său, la echipa a doua, neoficial, pentru faptul că refuză să semneze prelungirea contractului scadent în vara acestui an, Badea a declarat: "El a fost trimis la Dinamo II deoarece nu s-a pregătit corespunzător la prima echipă. La cum se antrenează, nu ştiu dacă va juca şi acolo. Nu avem nici o satisfacţie faţă de modul în care se pregăteşte el şi este dificil ca noi să-i mai prelungim contractul. Vom respecta în continuare înţelegerea sa până în vară, atunci când îi expiră contractul. Şi Boştină se află în aceeaşi situaţie, însă la el se vede o altfel de atitudine. Acum nu ştiu dacă Boştină va fi titular, Rednic va hotărî asta".    

Egal cu ruşii de la Amkar Perm

Dinamo a terminat ieri la egalitate, scor 2-2, meciul amical disputat în compania formaţiei Amkar Perm, locul patru în Rusia, în cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Turcia, la Antalya. Golurile formaţiei pregătite de Mircea Rednic au fost înscrise în prima repriză de Dănciu-lescu (’7) şi Mitea (’45). Pentru Amkar, care din minutul 42 a jucat în inferioritate, au marcat Cherenchikov (’12) şi Peev (’81). Rednic a început jocul în formula: Lobonţ – Homei, Moţi, Izvoranu, Diabate – Torje, Boştină, Mitea – Dănciulescu – Miranda, Cl. Niculescu.

În partea a doua a întâlnirii au mai evoluat: Matache, Ad. Cristea, M. Niculae, Melinte, L. Goian, Zicu şi Scarlatache. Remiza cu Amkar Perm a întrerupt seria de victorii a dinamoviştilor din acest intersezon. Gruparea din Ştefan cel Mare mai are programate alte două partide de verificare, prima dintre ele azi, cu bosniacii de la Slavia Sarajevo, de la ora 15:00, iar cealaltă cu echipa ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, mâine, de la ora 17:30.

×
Subiecte în articol: sport