x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo cea norocoasa

Dinamo cea norocoasa

03 Mai 2004   •   00:00

Liderul la zi al campionatului, Dinamo, a castigat din nou pe final, printr-un gol marcat in minutul 88 al partidei cu FC Brasov.

Dinamo a mai facut un pas spre titlu, dar, desi schiopatat, destul de important. Andone a sacrificat spectacolul in favoarea rezultatului. I-a iesit si de data asta.
MARIAN STEFAN

Daca zeita Fortuna nu i-ar fi atins cu aripa sa norocoasa, „ratacitii" lui Andone ar fi cautat si astazi drumul spre poarta lui Dossey. L-au gasit in cele din urma cu trei minute inainte de final, multumita unei executii izbavitoare a lui Tames. „Cainii" au recidivat, si au obtinut victoria, la fel cum au facut-o cu Timisoara, Steaua sau Farul. Adica pe final de meci.

FARA IDEI. „Imbolnaviti" parca de rau de inaltime, elevii lui Ioan Andone s-au aruncat in lupta fara sa aiba vreo idee clara de joc. Absentele lui Danciulescu, Semeghin si Alexa s-au resimtit din plin. Andone a „plombat" gaurile cu Dragan, Ciubotariu si Naidin. Insa „Profesorul" are circumstante. Subtirimea lotului nu-i permitea alte incercari. Iar rezultatul a fost clar. Liderul campionatului s-a complacut intr-un spectacol ratat.

TEAMA. De partea cealalta, Brasovul a aratat ca o echipa de pionieri, speriati ca ar putea da lovitura in Stefan cel Mare. Brasovemii au venit la Bucuresti cu lectia bine invatata. Dar teama ca ar putea pleca victoriosi din „Groapa", dupa mai bine de 30 de ani, le-a intunecat idealurile. Au sperat ca vor prinde macar un egal. Dar norocul i-a intors inca o data spatele lui Razvan Lucescu, care a mai pierdut intr-o asemenea maniera in fata Nationalului si a Craiovei.

Niculescu rateaza derby-ul

Claudiu Niculescu a incasat un cartonas rosu in minutul 89 si va rata meciul cu Rapid, programat etapa viitoare in Giulesti. „Ma ingrijoreaza absenta lui Niculescu", a declarat antrenorul Ioan Andone la conferinta de presa de dupa meci, subliniind jocul extrem de slab facut de catre elevii sai. Vor reintra in echipa Danciulescu, Alexa si Semeghin, suspendati in partida cu FC Brasov. In alta ordine de idei, situatia financiara a dinamovistilor este foarte buna, clubul din „Stefan cel Mare" primind zilele trecute banii de pe urma transferului lui Ciprian Marica la Sahtior.

Vladut, umilit de Andone

Vlad Munteanu are in continuare un parcurs oscilant. Protejatul conducerii n-a avut in meciul cu Brasov decat 30 de minute la dispozitie pentru a-si etala calitatile. Introdus ca titular, Vladut a fost schimbat dupa prima jumatate de ora cu Tames, cel care a marcat golul victoriei. "Am efectuat schimbarea din ratiuni tactice", a spus Andone la conferinta de presa. Realitatea este ca antrenorul dinamovist nu este un fan al bacauanului. Iar sambata Vladut a fost practic "umilit" de Andone, "Falcosul " neasteptand pauza pentru a-l scoate din echipa.
×
Subiecte în articol: sport andone