x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo, decimată pe Litoral

Dinamo, decimată pe Litoral

de Mihai Igirosanu    |    24 Apr 2009   •   00:00
Dinamo, decimată pe Litoral
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Aflată în aşteptarea deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, care ar fi putut să-i suspende terenul pentru o etapă în urma scandărilor rasiste de la semifinala Cupei României, cu Rapid, Dinamo se gândeşte cu teamă la deplasarea de astăzi, de pe terenul Farului.



Prezent la şedinţa de ieri a Comisiei de Disciplină, care a început la ora 15:00, preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea a părăsit sediul FRF destul de îngrijorat, în jurul orei 15.45. Din câte se pare, trupa din Ştefan cel Mare va fi penalizată cu o amendă drastică şi o etapă cu porţile închise.

ŞAPTE ABSENŢI

Antrenorul Mircea Rednic are mari bătăi de cap înaintea confruntării de astăzi de la Constanţa, programată de la ora 18:00. Bogdan Lobonţ, Gabriel Tamaş, Florin Bratu, Ousmane N'Doye, Zie Diabate, Cristi Pulhac şi Nicolae Mitea nu vor face parte din lot pentru meciul cu Farul din cauza unor accidentări. În poartă, titular va fi Emanuel Dolha, rezervă urmând a fi Florin Matache, chemat de la echipa a doua. Singurul motiv de bucurie al lui Rednic este revenirea mijlocaşului Gabriel Torje, cel care şi-a ispăşit cele două etape de suspendare şi va putea reveni în primul "11". De asemenea, în centrul defensivei va reveni Cosmin Moţi. Dinamoviştii au ajuns de ieri după-amiază la Constanţa, acolo unde, prin vocea portarului George Curcă, "marinarii" anunţă că nu se vor preda uşor. "Cu toţii ne dorim să o batem pe Dinamo şi să ne spălăm ruşinea. Sper să nu îi dăm posibilitatea domnului Borcea să danseze la finalul meciului pe ritmuri de Shakira". Antrenorul interimar al Farului, Cristian Cămui a prefaţat şi el meciul cu echipa din Ştefan cel Mare. "Poate Timişoara ar merita mai mult să fie lider, după cele 6 puncte luate de comisie, dar deocamdată Dinamo este pe primul loc. Lupta la titlu cred că se va da între Dinamo şi Urziceni, şi probabil intră în cărţi şi Timişoara. Se pare că toată lumea o dă favorită pe Dinamo pentru meciul cu Farul, dar noi nu o considerăm aşa. Credem că va fi un meci echilibrat, în care noi ne jucăm şansa noastră. Avem şanse să rămânem în prima ligă şi trebuie să le jucăm până la sfârşit".

"Este un meci de 2 solist. Sunt trei puncte importante care ne trebuie, pentru noi un egal ar fi un pas greşit în situaţia în care suntem. Nu vom mai face greşeala de la Iaşi"
Mircea Rednic - antrenor Dinamo

×
Subiecte în articol: sport dinamo