x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / Fanii ii ameninta pe jucatori

DINAMO / Fanii ii ameninta pe jucatori

29 Noi 2005   •   00:00
DINAMO / Fanii ii ameninta pe jucatori

Infrangerea din Cotroceni, pierderea primului loc, prestatia jalnica a echipei sau conflictele interne i-au adus in pragul disperarii pe suporterii lui Dinamo. Acestia critica dur si ameninta cu proteste violente.

INTALNIRE. Duminica seara, dupa meciul cu FC National, fanii "cainilor" l-au convocat pe antrenorul Ioan Andone la o intalnire. Printre multele reprosuri, suporterii l-au rugat pe tehnician sa le transmita jucatorilor ca "daca nu inving in etapa viitoare pe Poli Timisoara, le vom incendia masinile, asa cum au procedat si cei de la PSG". Andone a incercat sa-i tempereze pe sustinatori, cerandu-le scuze in numele sau si al fotbalistilor pentru esecul din Cotroceni. El a recunoscut ca asupra sa planeaza de mai mult timp o tensiune, dar ca va incerca sa faca tot ce depinde de el pentru iesirea din criza profunda in care se afla vicecampioana.

CRITICI. Fanii ironizeaza echipa si pe site-ul "DinamoMania": "Dinamo a jucat cu acelasi entuziasm pe care il are un mosneag atunci cand trebuie sa iasa din casa si sa-si plimbe cainele iarna! Obositi, tracasati, plictisiti. Plesan, Grigorie, Daouda, Cristea, Baltoi, Zicu, Niculescu. Te ia durerea de cap! Griffiths, atacantul care ii scoate din sarite pana si pe pensionarii din Cotroceni, a marcat o «dopietta» in poarta lui Gaev".

COLEGI NOI
Dupa ce a urmarit meciul cu FC National alaturi de Dan Alexa, atacantul Ionel Danciulescu a inceput de ieri antrenamentele sub comanda lui Ioan Andone. "Acum ne gandim la meciul cu TSKA Moscova, pe care trebuie neaparat sa-l castigam pentru a salva sezonul. Voi fi alaturi de colegii mei si ma voi manifesta ca un adevarat suporter. Au nevoie de fani si sunt convins ca acestia vor fi joi seara alaturi de echipa. Chiar ma gandesc sa vad meciul din peluza Catalin Haldan", a declarat Danciulescu.

×
Subiecte în articol: sport