x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo – Fc Argeş 2-0/Pentru cei doi excluşi

Dinamo – Fc Argeş 2-0/Pentru cei doi excluşi

de Mihai Igirosanu    |    30 Noi 2008   •   00:00
Dinamo – Fc Argeş 2-0/Pentru cei doi excluşi

Învingătoare aseară, trupa lui Mircea Rednic a revenit pe prima poziţie a Ligii 1 cel puţin până mâine, când Unirea Urziceni va evolua în Ghencea, contra Stelei.

Învăluit într-o ceaţă care a îngreunat la maxim vizibilitatea spectatorilor, meciul din Ştefan cel Mare a fost prefaţat de forfait-ul centralului Ovidiu Haţegan şi s-a desfăşurat sub semnul huiduielilor şi înjurătorilor cu care suporterii i-au tratat pe Torje şi Ropotan, titularizaţi de Rednic. Totuşi, cei doi au evoluat destul de bine. Ropotan a fost chiar la un pas să marcheze în minutul 55, şutul său fiind respins cu mâna de pe linia porţii de către fundaşul piteştenilor, Poenaru, eliminat direct la acea fază. Penalty-ul acordat logic a fost, însă, ratat de golgeterul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a cărui execuţie a fost parată de goalkeeper-ul oaspeţilor, Boşneag. Primul gol a fost marcat de Adrian Cristea (’66), reuşită dedicată celor doi colegi ai săi excluşi din lot, Pulhac şi Lucian Goian. Imediat după ce a înscris, Cristea şi-a scos tricoul de joc, dezvăluind un alt tricou inscripţionat cu numerele celor doi, 3 şi 18. Miranda a închis tabela cu 30 de secunde înaintea ultimului fluier, argentianul fiind găsit excelent cu o pasă de Andrei Cristea.

SCHIMBARE. Meciul din Ştefan cel Mare nu a mai fost condus la centru de către Ovidiu Haţegan, care a invocat probleme de sănătate şi a fost schimbat cu Mugurel Drăgănescu. “Vineri am ţinut post şi la hotelul la care m-am cazat în Bucureşti am mâncat o ciorbă de fasole şi o tocăniţă de ciuperci cu mămăliguţă. Azi de dimineaţă, de la acea tocăniţă mi s-a făcut rău, am făcut diaree, am vomat şi aveam frisoane. L-am înştiinţat pe domnul Gheorghe Constantin, însă mi-a zis să vedem dacă îmi revin în următoarele ore. Am încercat să mănânc la prânz un piept de pui la grătar, dar am vomat din nou şi pe la ora 14:00 îmi era extrem de rău, motiv pentru care i-am dat din nou telefon preşedintelui comisiei şi i-am zis că nu mă simt în stare să arbitrez”, a explicat Haţegan. “N-am cuvinte, nu pot să mai vorbesc. Ăsta e cel mai mare stelist, ne-a făcut praf pe unde ne-a prins, nu pot să-mi imaginez cum se poate schimba arbitrul într-o oră. Schimbarea arbitrului este făcută de Penescu. Drăgănescu ăsta va face masacru”, anticipa înainte de meci preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea. În cele din urmă, arbitrajul lui Drăgănescu a fost aproape perfect.

×
Subiecte în articol: sport