x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / Final de cosmar

DINAMO / Final de cosmar

de Sorin Anghel    |    17 Noi 2005   •   00:00
DINAMO  / Final de cosmar

Ieri au ajuns in Romania patru fani dinamovisti din cei cinci retinuti la Teteven, in urma incidentelor din preajma partidei lui Dinamo cu Levski Sofia.

Cosmarul a luat sfarsit pentru patru dintre ultrasii dinamovisti care au fost retinuti in Bulgaria in urma incidentelor cu suporterii lui Litex Loveci.

ELIBERARE. De la Teteven, acolo unde a avut loc judecarea cazului, romanii au fost escortati pana la vama din Ruse de un echipaj de Politie. Ei au fost preluati apoi de trei membri ai factiunii "Peluza Sud", care i-au transportat direct la un spital din Capitala. Vizita la medic a fost necesara pentru a vedea daca nu cumva dinamovistii au suferit vatamari corporale in urma altercatiei cu ultrasii lui Litex Loveci.

CONTINUARE. In Bulgaria a mai ramas doar Razvan, cel care este acuzat pentru ultraj. El va fi audiat abia saptamana viitoare de catre autoritatile bulgare. Inainte de a da un verdict, judecatorul va tine cont si de marturia a doi dintre cei patru suporteri dinamovisti care s-au intors in tara in noaptea de marti spre miercuri. "E bine ca cei patru au scapat. Mai ramane sa vedem ce se va intampla si cu Razvan. Pana la urma, autoritatile bulgare s-au dovedit intelegatoare si nu au facut exces de zel", a declarat Paul, unul dintre liderii suporterilor care iau loc la Peluza Sud.

AJUTOR DE LA GIGI!
In cursul zilei de ieri, patronul Stelei, Gigi Becali, si-a respectat promisiunea de a-i sprijini financiar pe suporterii marii rivale, Dinamo, retinuti in Bulgaria. Boss-ul din Ghencea a trimis suma de 5.000 de dolari la sediul lui Dinamo, bani care urmeaza a fi folositi pentru plata avocatului care apara cauza fanilor. Diseara va avea loc sedinta Consiliului de Administratie, unde se va discuta situatia presedintelui Ioan Becali, cazut in dizgratia actionarilor si a Ministerului de Interne.

×
Subiecte în articol: sport