x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo – Gaz Metan 1-0: "Ciinii" au muscat doar din penalty

Dinamo – Gaz Metan 1-0: "Ciinii" au muscat doar din penalty

de Dragos Stoica    |    04 Aug 2008   •   00:00

"Ciinii" din Soseaua Stefan cel Mare au repurtat prima victorie din actuala editie de campionat, dar cele trei puncte le-au revenit dinamovistilor doar printr-o lovitura de la 11 metri.



"Cîinii" din Şoseaua Ştefan cel Mare au repurtat prima victorie din actuala ediţie de campionat, dar cele trei puncte le-au revenit dinamoviştilor doar printr-o lovitură de la 11 metri.

SLAB. Privită iniţial ca o misiune uşoară, partida lui Dinamo cu Gaz Metan n-a fost deloc un galop de sănătate pentru elevii lui Mircea Rednic. Aceştia ar fi putut deschide scorul în minutul 21, dar Dănciulescu a executat fără vlagă de la punctul cu var, permiţîndu-i lui Şteţca să respingă. Portarul sibienilor nu s-a mai putut însă opune şapte minute mai tîrziu unui alt penalty, transformat de această dată cu siguranţă de Florin Bratu. Tabela avea să rămînă neschimbată pînă la final, deşi atît gazdele, cît mai ales oaspeţii ar fi putut să mai înscrie. "Am jucat foarte, foarte prost. Mai ales după ieşirea lui Florin Bratu, accidentat, n-am înţeles ce au vrut jucătorii. Fiecare dribla în legea lui, nimeni nu avea nici o idee de joc. N-am meritat să învingem în această seară", a declarat după meci preşedintele executiv al "cîinilor", Cristi Borcea.

×
Subiecte în articol: sport