x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO – GLORIA BUZĂU 4-1 / Victorie cu nimeni

DINAMO – GLORIA BUZĂU 4-1 / Victorie cu nimeni

18 Aug 2008   •   00:00
DINAMO – GLORIA BUZĂU 4-1 / Victorie cu nimeni
Sursa foto: Adrian Pogingeanu/

Cuplul de atacanţi Bratu – Dănciulescu a făcut diferenţa în partida de sîmbătă seară. Primul a marcat un gol, celălalt a reuşit o "dublă", spre satisfacţia acţionarilor din Ştefan cel Mare. Numai că urmează Rapidul.



Moral pentru şocul din Giuleşti

Cuplul de atacanţi Bratu – Dănciulescu a făcut diferenţa în partida de sîmbătă seară. Primul a marcat un gol, celălalt a reuşit o "dublă", spre satisfacţia acţionarilor din Ştefan cel Mare. Numai că urmează Rapidul.

În ciuda unui succes aparent lejer, nu se poate spune că Dinamo a crescut în joc faţă de primele etape, adversarul fiind unul mai mult decît modest. "Este o victorie importantă, dar greul abia începe", a declarat antrenorul Mircea Rednic.

FĂRĂ EMOŢII. Buzăul a avut doar ambiţii verbale. Pe teren nu au fost decît simpli parteneri de antrenament cu public. Probabil că suporterii buzoieni se aşteptau la un şoc după venirea pe banca tehnică a lui Alvaro Magalhaes, însă zestrea a rămas aceeaşi şi după etapa a patra. Înfrîngeri pe linie şi un viitor ce pare sumbru. În schimb, "cîinii" au învins fără a mai da emoţii acţionarilor. Dănciulescu a bifat primele reuşite din acest sezon (’8 şi ’45), după ce a mai irosit alte două situaţii singur cu Mincă. "Asta nu a fost decît încălzirea pentru partida următoare din Giuleşti. Rapid trebuie să se teamă", a declarat la final "Danciugol".

REALIST. După pauză, chinul oaspeţilor a fost desăvîrşit prin autogolul lui Da Silva. A mai punctat şi Florin Bratu, iar acelaşi brazilian a reuşit un gol de onoare pe fondul relaxării dinamoviste. Pentru tehnicianul dinamovist însă, meciul cu Rapid a început deja, nefiind extaziat de succesul cu Buzăul: "Trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt, pentru că nici adversarul nu ne-a pus mari probleme. Trebuie să rămînem concentraţi pentru meciul cu Rapid, este un prim examen adevărat pentru Dinamo. Sîntem pregătiţi şi ne aşteaptă o săptămînă în care vom pune la punct toate detaliile. Dacă vom cîştiga, abia atunci putem spune că ne putem bate pentru titlu".

Borcea a lipsit de la meci

Preşedintele executiv al "cîinilor", Cristi Borcea, nu a fost prezent la partida cu Gloria Buzău, surse din club susţinînd că oficialul dinamovist se află în Franţa, la Auxerre, pentru a definitiva transferul lui Gabi Tamaş. Oficialii grupării franceze agreează un împrumut pînă vara viitoare în schimbul sumei de un milion de euro, după care Dinamo ar avea drept de cumpărare definitivă. În vederea partidei cu Rapid, programată duminica viitoare, Mircea Rednic îi va avea la dispoziţie atît pe Marius Niculae, care a fost lăsat în afara lotului din cauza unei răceli, cît şi pe nou transferaţii Julio Cesar şi Diakite. "Avem nevoie de jucători cu experienţă", a mai spus Rednic, care îl aşteaptă şi pe ghanezul Boateng.

×
Subiecte în articol: sport