x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - In crestere de forma

Dinamo - In crestere de forma

de Daniel Stan    |    03 Feb 2007   •   00:00
Dinamo - In crestere de forma

In ultimul meci al turneului din Portugalia, ros-albii au invins, scor 3-0, pe Rio Maior, echipa de Liga 3. Daca transferul lui Tibi Balan are sanse minime de reusita, ecuadorianul Caicedo este asteptat maine la echipa.

Dupa trei jocuri in care au dezamagit, "cainii" au incheiat primul stagiu de pregatire din Portugalia cu doua victorii, 1-0 cu Uniao Leiria si 3-0, joi noapte, cu Rio Maior, grupare din liga a 3-a. "Sunt multumit de lot. Il astept si pe ecuadorianul Caicedo sa semneze, si atunci totul va fi OK", a declarat antrenorul Mircea Rednic.

Tehnicianul dinamovist a inceput partida cu Rio Maior cu Mendy titular, in locul lui Danciulescu, menajat. Iar atacantul francez a fost revelatia meciului, inscriind de doua ori (’15 si ’54), ultima reusita apartinandu-i lui Adrian Cristea (’87), al carui sut a fost deviat in plasa de un adversar. "Am spus ca nu vom mai pierde. Momentan, cred ca echipa este la 70% din potential, insa pana la ora primului meci cu Benfica sunt convins ca vom atinge varful de forma", a declarat directorul executiv Cristi Borcea.

TRANSFER. Transferul ecuadorianului Darwin Caicedo este aproape rezolvat, acesta urmand a sosi in Romania in cursul zilei de maine. Daca va fi oprit, Caicedo nu va evolua in Cupa UEFA, nefiind trecut pe lista. In privinta lui Tibi Balan, dorit insistent dupa accidentarea lui Vranjkovici, care ar putea sta doua luni, Dinamo il doreste, insa patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, se opune. Lotul dinamovistilor va reveni in tara astazi, conducerea pregatind fanilor o surpriza. Este vorba despre legitimarea managerului sportiv Florin Raducioiu, dorindu-se ca fostului international sa-i fie organizat un meci de retragere. Raducioiu a evoluat ultima oara in sezonul 2004, la Creteil, in liga secunda franceza.

×
Subiecte în articol: sport