x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo l-a luat pe fostul rapidist Helder

Dinamo l-a luat pe fostul rapidist Helder

24 Mai 2010   •   00:00

În ziua în care directorul executiv Cristian Borcea a anunţat restructurări masive la echipă, Dinamo a făcut primul transfer din această vară. Este vorba de Helder da Silva, 22 de ani, jucătorul de bandă dreaptă care este sub contract cu Nancy, dar a fost împrumutat în sezonul trecut la Rapid. Helder a semnat luni un contract cu Dinamo valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe alte patru sezoane.

"Când am semnat cu Dinamo mi-am asumat riscuri, dar eu nu mai aparţin Rapidului, ci lui Dinamo. Nu ştiu dacă va veni şi Andone. Îmi pare rău, îmi făcusem prieteni la Rapid, dar înţelegerea a expirat şi trebuia să-mi caut altceva", a zis Helder la GSP TV.

"Dinamo a obţinut transferul lui Helder pentru un an, cei de acolo au fost foarte insistenţi, au discutat cu jucătorul şi cu familia lui aproape zilnic. Plus că i-au oferit mai mulţi bani decât avea în Giuleşti. Cei de la Rapid nu au fost foarte fermi, dorinţa de a-l păstra s-a limitat doar la discuţii, nu au făcut o ofertă concretă", a declarat pentru gsp.ro impresarul jucătorului, Florin Manea.

×
Subiecte în articol: redactie