x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo: Lobonţ la AS Roma!

Dinamo: Lobonţ la AS Roma!

01 Sep 2009   •   00:00
Dinamo: Lobonţ la AS Roma!
Sursa foto: Mihai Şteţcu/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Internaţionalul dinamovist va fi împrumutat timp de un an la gruparea romană.

Accidentat grav la genunchi în aprilie, Bog­dan Lobonţ încă se află în perioada de recuperare. Iniţial, zvonurile transferului internaţionalului dinamovist la echipa italiană AS Roma au fost dezminţite de agentul jucăto­rului, Victor Becali, însă acesta a confirmat ieri tranzacţia.

De altfel, goalkeeperul în vârstă de 31 de ani efectuează recuperarea chiar în cantonamentul formaţiei la care a evo­luat Cristi Chivu. "Lobonţ a fost împrumutat de Dinamo pentru un sezon la AS Roma, după care va avea opţiune de cumpărare", a declarat Victor Becali. Impresarul FIFA a mai adăugat că "Lobby" urma ieri să efectueze vi­zita medicală şi să semneze contractul cu trupa pregătită de Luciano Spalleti.


PARIS, GHENCEA, ALICANTE
În minutul 70 al derby-ului cu Steaua, scor 1-0, Ionel Dănciulescu şi-a făcut apariţia pentru ultima oară în tricoul "câinilor", urmând a semna pentru două sezoane cu Hercules Alicante. La final, Danciu a plâns în dreptul ga­le­riei. "Le mulţu­mesc din suflet su­por­terilor că au fost alături de mine în aceşti ani. Promit că atunci când mă voi în­toar­ce să joc în ţară o voi face nu­mai la Di­namo", a declarat "Corbul". Ieri, Dăn­ciu­lescu s-a prezentat la reunirea na­ţio­na­lei pentru partidele cu Franţa, de la Paris, şi Aus­tria, din Ghen­cea, din preliminariile CM din 2010, după meciul cu austriecii ur­mând a pleca la no­ua sa echipă.

×
Subiecte în articol: sport