x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Niculescu ramane

Dinamo - Niculescu ramane

de Ovidiu Ciutescu    |    19 Iul 2006   •   00:00
Dinamo - Niculescu ramane

Aflati pe ultima suta de metri cu pregatirile inaintea sezonului, cainii rosii vor iesi maine in fata suporterilor pentru prezentarea oficiala inaintea startului de sezon. Dupa show-ul programat la ora 20:00, trupa lui Mircea Rednic va disputa un meci amical cu FC Vaslui.

STRATEGIE. Dupa ce au spus ca il doresc pe Bogdan Mara pentru sezonul viitor, conducerea dinamovista s-a razgandit. "Mara nu ne intereseaza. El era o solutie doar daca pleca Niculescu", a afirmat directorul executiv Cristi Borcea. Asta in conditiile in care atacantul isi rezi- liase contractul cu chinezii pentru a reveni in Stefan cel Mare. "Daca la anul aud imnul Ligii Campionilor in Ghencea, si in Stefan cel Mare nu va fi posibil, atunci ma las", a dezvaluit Borcea.

NEVOI. Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca mai are nevoie de un jucator. "Singurul post deficitar este pe stanga. In afara de Pulhac si Pascovici, cu care pot sa incerc sa joc fundas stanga, nu am altceva. La mijloc, in afara de Stanici nu am cu cine sa joc. Am incercat in perioada de pregatire sa joc cu Catalin Munteanu, dar locul lui nu e acolo. Vrea sa joc cu el in partea centrala, in spatele varfurilor."

×
Subiecte în articol: sport