x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo: "Obiectiv, campionatul"

Dinamo: "Obiectiv, campionatul"

de Daniel Stan    |    15 Iul 2009   •   00:00
Dinamo: "Obiectiv, campionatul"
Sursa foto: Mihai Stetcu/Gazeta Sporturilor

Deşi se pregăteşte de câteva zile alături de lotul dinamovist, Gabriel Tamaş încă nu ştie unde va evolua sezonul viitor, Standard Liege insistând pentru transferul său.



Antrenorul Dario Bonetti îl doreşte la echipă pe Gabi Tamaş, aflat sub contract cu echipa franceză Auxerre, însă impresarul Ioan Becali ar agrea mai degrabă un transfer la Standard Liege. Campioana Belgiei, pregătită de Ladislau Boloni, şi-a exprimat dorinţa de a-l transfera pe internaţionalul român de o lună, însă nu a făcut o ofertă concretă.

După ce Tamaş şi-a dat acordul de a continua în Ştefan cel Mare încă un sezon, Boloni plusează pentru fundaşul central şi şi-a anunţat prezenţa la amicalul de aseară al "câinilor", cu echipa Croix de Savoie, Liga 3 din Franţa. Boloni a venit însoţit de vicepreşedintele lui Standard, Lucien D'Onofrio. Şansele ca Tamaş să ajungă la Standard sunt foarte mari, mai ales că ar avea ocazia de a evolua în grupele Ligii Campionilor, însă totul va depinde de partea financiară.

Altfel, situaţia în tabăra roş-albilor este tulbure după eşecul cu echipa din Liga a 6-a, Aix les Bains, surse din club susţinând că postul lui Bonetti este în pericol. Tehnicianul italian susţine însă că nu îşi face probleme: "Nu sunt îngrijorat după această înfrângere. Eu am obiectiv campionatul şi pe acest lucru insist. Nu este decât o perioadă de pregătire". Conducerea dinamovistă urma să parafeze ieri transferal lui Marius Niculae la Terek Groznîi, în schimbul sumei de 2 milioane de euro, atacantul urmând a încasa 600.000 de euro pe sezon.


"Satelitul" Astra l-a luat pe Izvoranu
Nou-promovata Astra Ploieşti, pregătită de Ion Moldovan, fostul preşedinte al centrului de copii şi juniori de la Dinamo, l-a transferat ieri pe Silviu Izvoranu. "Totul s-a rezolvat, Izvoranu este definitiv jucătorul Astrei Ploieşti. A semnat pe trei ani şi se va alătura lotului nostru în cantonamentul din Slovenia", a declarat Nicolae Manea, preşedintele ploieştenilor. Pe aceeaşi filieră, la Astra ar mai putea ajunge Liviu Ganea, Alexe, Homei şi Muşat. De menţionat faptul că Ion Moldovan încă este plătit de gruparea din Ştefan cel Mare.

×
Subiecte în articol: sport