x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO – OŢELUL • "Apele se vor linişti"

DINAMO – OŢELUL • "Apele se vor linişti"

24 Oct 2008   •   00:00

Unul dintre acţionarii "câinilor", Vasile Turcu, spune că supărarea după eşecul de la Cluj a trecut şi este convins de victoria cu gălăţenii.



Unul dintre acţionarii "câinilor", Vasile Turcu, spune că supărarea după eşecul de la Cluj a trecut şi este convins de victoria cu gălăţenii.

Scandalul de după înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj dintre conducători şi echipă pare a fi trecut, cel puţin aşa susţine Vasile Turcu. "Nu trebuie să fim supăraţi toată viaţa acum. A, supărare este faptul că l-am pierdut pe Bratu până la finalul campionatului, dacă nu cumva se va întâmpla vreo minune", a declarat acţionarul dinamovist. Acesta a mai adăugat referitor la partida cu Oţelul Galaţi de mâine seară, transmisă în direct de Antena 1 de la ora 20:45: "E greu ca Oţelul să ne bată pe teren propriu, mai ales că este o echipă care joacă deschis, ofensiv, iar nouă ne convine stilul lor. Vreau ca apele să se liniştească cât mai repede, mai ales că şi la Steaua este scandal, iar asta ne-ar avantaja". Mircea Rednic nu poate conta pe accidentaţii Zicu, Florin Bratu, Pulhac, Ze Kalanga şi Thiago, însă speră să se poată baza pe Marius Niculae. De partea cealaltă, nici Petre Grigoraş nu-l are la dispoziţie pe golgeterul echipei, Paraschiv. "Nu mă interesează ce se spune despre jocul lui Dinamo de până acum, atât timp cât este lider. Asta înseamnă că avem cel mai greu meci. Dar avem potenţial să învingem pe oricine şi pe orice teren, iar Dinamo este de bătut", a spus Grigoraş.

×
Subiecte în articol: sport