x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - Razbunarea lui Giovani

DINAMO - Razbunarea lui Giovani

de Mihai Igirosanu    |    07 Dec 2005   •   00:00
DINAMO - Razbunarea lui Giovani

Cele doua victorii obtinute cu TSKA Moscova si cu Poli Timisoara nu au putut stinge conflictul dintre presedintele executiv Ioan Becali si suporterii dinamovisti. Mai mult, situatia s-a tensionat.

Protestele galeriei la ultimele meciuri ale lui Dinamo par sa-l fi infuriat la culme pe Ioan Becali. Presedintele "cainilor" a remis un comunicat prin care anunta incetarea gratuitatilor pentru fani.

DECIZII. Conform comunicatului publicat pe site-ul oficial al clubului, contractele incheiate de diferite societati, fundatii sau alte forme de organizare ale suporterilor, privind expunerea unor banere publicitare in incinta si in afara stadionului, nu vor mai fi acceptate de conducerea SC Dinamo 1948 SA. "Notiunea de suporter a fost inteleasa doar de unii sustinatori ai clubului nostru. Echipa trebuie sustinuta cu pasiune, nicidecum cu gandul la avantaje materiale. Cei de la tribuna 0, tribuna I, tribuna a II-a si peluza I au inteles ca trebuie sa fie independenti. Nu am nici un conflict cu cealalta peluza, dar toti trebuie sa aiba drepturi egale", a declarat Ioan Becali pentru site-ul lui FC Dinamo. "Clubul nu va mai sustine financiar deplasarile pe plan intern sau extern ale galeriei si nici nu va mai suporta contravaloarea biletelor de meci, asa cum s-a intamplat in ultimii ani. De asemenea, telefoanele liderilor nu vor mai fi achitate de club", se mai precizeaza in comunicat.

FARA PETRE
Conform unor surse, conducerea dinamovista va micsora contractele si bonusurile mari de performanta de care beneficiaza jucatorii la aceasta ora. Se pare ca primul vizat pentru o renegociere este chiar capitanul Florentin Petre. Acesta are un salariu de 150.000 de dolari pe an, suma considerata exagerata de conducatori. Mijlocasul nici nu se gandeste la diminuarea salariului si ar putea parasi clubul chiar in aceasta iarna, fiind dorit de Poli Timisoara si de CFR Cluj.

REPLICA
Liderii Peluzei Catalin Haldan (PCH) si ai Societatii Suporterilor Dinamovisti au replicat printr-un comunicat publicat pe site-ul "Dinamomania". Sub protectia anonimatului, unul dintre fani ne-a dezvaluit cateva dintre punctele de vedere ale fanilor: "Domnul Becali minte, nu a dat bani galeriei. In privinta spatiilor publicitare este bine de stiut ca «PCH» beneficia de aceasta asa-zisa facilitate inca dinainte de venirea dansului. Noi, suporterii, alergam dupa firme dispuse sa ne ajute, pe care le puneam in legatura cu departamentul de marketing si se specula apoi acel spatiu publicitar. Despre telefoanele liderilor platite de club? Nu e vorba decat de o cartela, care ii apartinea lui Elias Bucurica, pe care o folosea strict in scop organizatoric".
×
Subiecte în articol: sport