x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / Rednic l-a reprimit în lot pe Tamaş

DINAMO / Rednic l-a reprimit în lot pe Tamaş

de Mihai Igirosanu    |    18 Feb 2009   •   00:00
DINAMO / Rednic l-a reprimit în lot pe Tamaş

Exilul internaţionalului Gabriel Tamaş la echipa secundă a lui Dinamo nu a durat decât două zile. Antrenorul Mircea Rednic a decis ieri să-l reprimească pe jucător în lotul primei echipe, forţat atât de lipsa soluţiilor defensive, dar şi de necesităţile echipei naţionale.



Rednic a lăsat de la el, Tamaş şi-a cerut scuze public faţă de coechipieri şi suporteri, iar decizia de re-trogradare la Dinamo II s-a anulat ieri. "Am decis ca Gabi să se întoarcă la prima echipă, sunt sigur că îşi va schimba comportamentul. E jucător de naţională, trebuie să-şi revizuiască atitudinea, fiindcă e fotbalist la FC Dinamo Bucureşti, şi trebuie să aibă respect faţă de el, colegi şi de cei cu care lucrează", a anunţat antrenorul Mircea Rednic.

VASILE TURCU E BUCUROS
Vicepreşedintele grupării din Ştefan cel Mare, Vasile Turcu, şi-a manifestat printre primii satisfacţia pentru revenirea la prima echipă a lui Gabriel Tamaş. "Mă bucur că Gabi Tamaş a fost reprimit la prima echipă. El trebuie să înţeleagă că există reguli pentru toţi jucătorii, indiferent de numele lor. Sper că a învăţat ceva din asta, pentru că dacă se va mai repeta, cred că va fi mult mai grav. Mircea Rednic a luat o decizie foarte bună că l-a rechemat. Atât Dinamo, cât şi echipa naţională au nevoie de el", a spus Turcu. Acesta s-a referit şi la noua politică a clubului. "Clubul Dinamo şi-a creat o politică de transferuri. Noi vindem scump şi cumpărăm ieftin. Am adus jucători valoroşi, de echipa naţională şi care ne pot ajuta să luăm titlul. Cine nu şi-ar dori în echipă jucători ca Niculescu, Mitea sau Tamaş. Poate mulţi îi considerau rebuturi, dar cu aceste rebuturi vom câştiga campionatul, toţi sunt fotbalişti de mare valoare. Rezultatele din amicale nu contează decât pentru moralul echipei. Sper ca şi în retur să evoluăm la fel. Avem 17 finale pe care trebuie să le câştigăm. Steaua, CFR Cluj, Poli Timişoara, Unirea, Rapid şi Vaslui vor intra în această luptă pentru titlu".  

Remiză cu bosniacii

Dinamo a remizat ieri după-amiază, 1-1, în meciul amical disputat împotriva echipei bosniace Slavija Sarajevo.

Ex-iugoslavii au deschis scorul prin Scepanovici (’19), egalarea fiind adusă de Dragoş Grigore (’34). Antrenorul Mircea Rednic a început întâlnirea cu următorul "11": Matache – Melinte, L. Goian, D. Grigore, Muşat – Papa Malick, N’ Doye – Torje, Ad. Cristea, Zicu – M. Niculae. După pauză, tehnicianul "câinilor" i-a introdus în joc pe Homei, Moţi, Zie Diabate, Mitea, Boştină, Claudiu Niculescu, Izvoranu, Scarlatache şi A. Dragomir. La Dinamo au debutat senegalezii Papa Malick şi Ousmane N’ Doye. Alb-roşii vor disputa astăzi, de la ora 17:30, ultimul meci de verificare al stagiului din Antalya, împotriva echipei ucrainiene Dniepr Dniepropetrovsk. Aseară, dinamoviştii sperau să încheie negocierile pentru aducerea portughezului Bruno Simao, de la divizionara secundă UTA.

Acesta a mai fost dorit şi vara trecută în Ştefan cel Mare.

×
Subiecte în articol: sport dinamo