x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo s-a departat de titlu

Dinamo s-a departat de titlu

04 Mai 2004   •   00:00

Cu o etapa inaintea play-off-ului, presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu a declarat ca s-a rupt sentimental de echipa masculina de handbal, din cauza jocului pe care l-a practicat Dinamo in meciurile cu eternele rivale, HCM Constanta si Steaua.

DETRONATI. „Din acest moment m-am rupt sentimental de aceasta echipa. Nu mai vreau sa-mi bata la usa nici un handbalist si chiar daca vor face asta nu o sa-i mai ajut decat strict profesional. Nu este posibil ceea ce s-a intamplat in meciul cu Constanta si cu Steaua, cand am pierdut puncte din cauza neglijentei. Pentru pierderea fotoliului de lider sunt de vina jucatorii si antrenorii, iar aici mai sunt de mentionat si arbitrii. Acestia ne penalizeaza de fiecare data cand echipa noastra se afla in impas. Se vede clar ca arbitrii iubesc mai mult echipele din provincie", a declarat Marcel Popescu.

GREU. In acest moment, situatia in clasament este destul de delicata pentru clubul din Stefan cel Mare, care se afla pe pozitia a doua in clasament, la egalitate de puncte (30) cu prima clasata, HCM Constanta. Inaintea inceperii play-off-ului, dinamovistii mai au de disputat un singur meci, contra Uztelului, care se afla pe pozitia a patra, iar „marinarii" urmeaza sa evolueze in fata echipei clasate pe locul 8, Armatura U. Cluj.

×
Subiecte în articol: sport