x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo si Constanta, in semifinale

Dinamo si Constanta, in semifinale

23 Feb 2004   •   00:00

Dupa ce in tur au fost invinsi la un singur gol diferenta, 33-34, sambata in Sala Sporturilor din Buzau, dinamovistii i-au invins cu 30-28 (11-16) pe nemtii de la HSG Nordhorn.

NESPERAT. Partida a fost controlata timp de 50 de minute de catre formatia germana, dar elevii antrenorului jucator Ion Mocanu (42 de ani) au avut un final de senzatie. Ultimele 10 minute ale confruntarii de la Buzau au fost incendiare, momente in care "cainii" au reusit egalarea, preluand conducerea pe tabela de marcaj, asigurandu-si calificarea in semifinalele Cupei EHF.

PRIME. "Anul trecut ne-am propus sa jucam o finala de cupa europeana si poate sa castigam un trofeu in urmatorii 3-4 ani. Jucatorii au intrat in istoria handbalului romanesc masculin. Cred ca am reusit sa ducem handbalul romanesc mai aproape de Europa", a declarat Marcel Popescu, presedintele CS Dinamo. Pentru aceasta calificare, jucatorii vor primi prime in valoare de 20.000 de euro, iar in cazul in care vor castiga trofeul, sponsorul Romconstruct va premia jucatorii cu 250.000 de dolari.

"Ati fost mai buni"
"Dinamo a reusit sa se califice datorita tehnicitatii. Calificarea a fost pierduta de noi in tur cand nu am reusit sa invingem decat la un gol diferenta", a spus Fog, jucator la Nordhorn. La randul sau, antrenorul oaspetilor nu-si putea explica momentele de cadere din ultimele 10 minute, spunand ca ar fi interesat de vreo 5 handbalisti de la Dinamo. Ieri, in meciul retur contand pentru "sferturile" Challenge Cup, HC Constanta a invins cu 35-29 pe Minaur Baia Mare, dupa ce in prima mansa a fost 28-28. Astfel, dobrogenii s-au calificat in semifinalele competitiei.
COSMIN SMOCHINA

×
Subiecte în articol: sport