x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo / Spectacol de ironii

Dinamo / Spectacol de ironii

de Mihai Igirosanu    |    06 Mar 2006   •   00:00
Dinamo / Spectacol de ironii

Primul meci al cuplului Cornel Dinu - Ion Marin pe banca tehnica a lui Dinamo a fost castigat sambata, cu 2-1, in fata divizionarei B, CS Otopeni. Insa, in Stefan cel Mare este departe de a fi liniste.

Noutatea adusa in primul "11" a fost retragerea lui Dan Alexa in linia defensiva, ca libero. Antrenorul Ion Marin a inceput in formula: Cr. Munteanu - Barcauan, Alexa, Moti - Fl. Petre, Margaritescu, Grigorie, Pulhac - Danciulescu, Cl. Niculescu, Zicu. Golurile "cainilor" au fost reusite de Zicu (’5) si Danciulescu (’55).

SLABICIUNI. Cei aproximativ 1.000 de spectatori prezenti la partida de pe terenul sintetic al Complexului sportiv Dinamo n-au avut deloc parte de un spectacol agreabil. Inovatiile n-au dat roade, defensiva fiind ridiculizata la golul adversarilor, mijlocul a furnizat putine baloane utilizabile spre avanposturi, acolo unde Claudiu Niculescu si Danciulescu nu s-au mai inteles asa cum o fa-ceau in urma cu doua sezoane. "Echipa scartaie", a spus dupa meci directorul tehnic, Cornel Dinu, care din nou a refuzat sa stea pe banca.

NEMULTUMIRE. Dupa meci, presedintele CA, Nicolae Badea, a avut probleme cu suporterii nemultumiti. Cateva zeci de fani l-au asteptat la iesire, insa oficialul di-namovist a evitat sa raspunda la intrebarile acestora. In schimb, Cornel Dinu a fost extrem de ironic.

NEDUMERIT
"A fost un meci amical, pe care l-am folosit pentru a vedea jucatori noi si sa ne punem la punct. Oricum, am inteles ca a vorbit deja Cornel. Pai, ce rost mai are sa mai declar si eu prea multe?"
Ion Marin
antrenor principal Dinamo

CORNEL DINU - SHOW
De la inaltimea tribunei, directorul tehnic al dinamovistilor, Cornel Dinu, a oferit un adevarat recital verbal. In principal, consideratiile lui Dinu au vizat noile achizitii, facute in perioada fostului presedinte executiv, Ioan Becali. Iata cateva dintre remarcile surprinse de postul de radio Total Sport: "Echipa e nepregatita fizic, asta e cea mai mare buba"; "Pulhac asta doar fite are in cap, dar pe teren nu joaca nimic"; "Si Zicu e plin de fite, ma exaspereaza cu ratarile lui"; "Esteban nu facea nimic cu jucatorii, nu am vazut absolut nici o idee tactica"; "Jucatorii sunt putin bulversati, Esteban i-a zapacit de tot"; "Pe Curt si pe Catalin Munteanu ce dracu’ ne-am zbatut atat sa-i luam!"; "Asa se intampla la o echipa cand deciziile sunt luate de lautari". Dinu a vazut meciul alaturi de presedintele Nicolae Badea si de fosta glorie dinamovista, Florea Dumitrache. Procuroru’ si-a luat notite in timpul meciului, intr-un carnetel, si a mai trimis telefonic cateva sfaturi bancii tehnice.

NUMERE
Dinamo e prima echipa din Divizia A care a comunicat la LPF componenta lotului. Iata lista cu numere a "cainilor": 1. Gaev, 2. Curt, 3. Pulhac, 4. Moti, 5. Alexa, 6. Margaritescu, 7. Zicu, 8. Fl. Petre, 9. Cl. Niculescu, 10. Danciulescu, 12. Matache, 14. L. Goian, 15. Galamaz, 16. C. Munteanu, 18. Mihut, 20. Ad. Cristea, 21. Fl. Bratu, 22. Vl. Munteanu, 23. Cr. Munteanu, 24. Barcauan, 25. Ropotan, 26. R. Stefan, 27. I. Balan, 28. I. Iordache, 29. L. Ganea, 30. Grigorie.
×
Subiecte în articol: sport dinu