x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo: Spectatori interzişi

Dinamo: Spectatori interzişi

de Madalina Corbeanu    |    22 Sep 2008   •   00:00
Dinamo: Spectatori interzişi

Şefii clubului dinamovist spun că fanii care au produs incidentele de la partida cu NEC Nijmegen au fost identificaţi şi nu vor mai fi lăsaţi să intre pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Şefii clubului dinamovist spun că fanii care au produs incidentele de la partida cu NEC Nijmegen au fost identificaţi şi nu vor mai fi lăsaţi să intre pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Preşedintele Nicolae Badea a declarat că suporterii turbulenţi vor avea accesul interzis la orice meci de pe teren propriu, deşi nu au fost reţinuţi de poliţie sau jandarmerie. “Le vom interzice să mai intre pe stadion. O astfel de atitudine nu poate fi tolerată”, a spus Badea la GSP TV. Oficialul a precizat şi că deplasările galeriei nu vor mai fi aprobate de club, pentru ca echipa să nu rişte suspendări sau amenzi din cauza fanilor violenţi.

Clubul NEC Nijmegen a anunţat ieri că a demarat o anchetă pentru a descoperi modalitatea în care dinamoviştii au introdus pe stadion petarde şi fumigene. “Responabilitatea de a-i percheziţiona pe fanii dinamovişti ne-a revenit nouă, dar le-au ascuns în locuri unde nu puteau fi găsite, pentru că au fost căutaţi cu atenţie. Investigăm acest lucru”, a declarat Jacco Swart, directorul general al lui NEC.

În ciuda eşecului din Olanda, clubul Dinamo a hotărât să nu scadă preţul biletelor pentru partida din această seară cu Poli Iaşi. Astfel, tichetele vor costa între 10 lei la peluze şi 50 de lei la tribuna VIP.

 

Cristea avertizează

Fost jucător la Poli Iaşi, Andrei Cristea îşi avertizează actualii colegi că partida cu echipa moldoveană nu va fi uşoară. “Iaşiul e în revenire de formă, a câştigat acasă, a făcut egal la Cluj. Îi cunosc bine, au un lot valoros, nu ar trebui să plecăm cu ideea că meciul e deja câştigat”, a zis Cristea pentru GSP TV. Antrenorul Mircea Rednic nu va putea conta în partida cu Poli Iaşi pe Tamaş şi Lobonţ, şi aproape sigur pe Pulhac. În plus, Homei, Ropotan, Ze Kalanga şi Boştină nu vor mai prinde primul 11 din cauza evoluţiei slabe de la Nijmegen.

×
Subiecte în articol: sport