x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Steaua / Florin Bratu: "Banii nu contează, nu contează nimic, pentru că este un duel al orgoliilor"

Dinamo - Steaua / Florin Bratu: "Banii nu contează, nu contează nimic, pentru că este un duel al orgoliilor"

28 Oct 2008   •   00:00

"Echipa va arăta altfel sâmbătă decât până acum, sunt convins că va băieţii vor face un meci mare. Presiunea pe care o simţi înainte de un astfel de meci e extraordinară, dar este una pozitivă."



"Dinamo e un club mare şi nu-mi fac probleme că băieţii nu vor suplini lipsa mea de pe teren.

Este un meci al orgoliilor şi sunt sigur că vom face tot ce depinde de noi pentru a câştiga. Avem jucători de valoare şi oricine va evolua în atac va reuşi să pună probleme defensivei steliste.
Avem un ascendent moral în faţa steliştilor, după ce am câştigat anul trecut în Groapă şi le-am luat titlul. De asemenea, avem şase puncte în faţa lor şi acest lucru ne face să avem un moral excelent.".

Echipa va arăta altfel sâmbătă decât până acum, sunt convins că va băieţii vor face un meci mare. Presiunea pe care o simţi înainte de un astfel de meci e extraordinară, dar este una pozitivă. Niciun jucător nu se gândeşte la nimic altceva decât la victorie. Banii nu contează, nu contează nimic, pentru că este un duel al orgoliilor."
www.prosport.ro

×
Subiecte în articol: sport