x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamovistul Turcu, dorit la Alba-Iulia

Dinamovistul Turcu, dorit la Alba-Iulia

19 Iun 2004   •   00:00

Intentiile patronului Emanoil Savin de a gasi un om de afaceri cu care sa poata asigura finantarea lui Apulum sunt foarte aproape de a se finaliza.

NEGOCIERI. Proaspat instalat in functia de primar al orasului Busteni, Savin va demara saptamana viitoare discutiile cu Vasile Turcu, membru in Comitetul Director al lui Dinamo si presedinte al grupului de firme Romconstruct. "Am discutat cu Turcu, un foarte bun prieten de-al meu, la meciul nostru cu Dinamo. Si-a exprimat intentia de a sprijini echipa din Alba-Iulia, dar deocamdata nu am avut o discutie concreta. Eu am fost prins in campania electorala si nu am avut timp. Deocamdata suntem doar in tatonari. Inca nu am avut o discutie lamuritoare", a declarat Savin. Apropierea lui Vasile Turcu de Apulum este pe punctul de a se realiza, mai ales ca acesta si-a exprimat in repetate randuri nemultumirea fata de politica financiara dusa de catre conducatorii lui Dinamo. (Sorin Anghel)

Ando nu-i raspunde la telefon lui Savin

Unul dintre jucatorii cei mai curtati din lotul lui Apulum este Alin Paleacu. Printre formatiile care si-l doresc se afla si Dinamo, dar "cainii" nu au facut inca nici un demers pentru a obtine semnatura ardeleanului. "Nu am discutat nimic cu cei de la Dinamo. Am incercat sa iau legatura cu Ioan Andone, dar nu imi raspunde la telefon. Normal ar fi fost sa ma sune ei, dar vad ca acum nici macar nu mai raspund. Noi nu am fixat inca un pret pentru Paleacu tocmai din cauza faptului ca nu am discutat ceva concret", a declarat Savin, care a marturisit ca echipa sa nu va face achizitii spectaculoase.

×
Subiecte în articol: sport