x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinel Staicu a platit, dar inca nu a primit

Dinel Staicu a platit, dar inca nu a primit

02 Feb 2005   •   00:00

Patronul gruparii din Banie a livrat in contul sarbilor de la Zemun suma de 30.000 de dolari, reprezentand clauza de reziliere a contractului lui Borislav Stepanovici. In schimb, belgienii de la Mons nu au trimis inca cei 150.000 de dolari pentru transferul lui Jeremie Njock.

LITIGIU. Camerunezul Jeremie Njock (centru) face obiectul unor dispute aprinse intre Universitatea Craiova si Mons
INTELEGERE.Dinel Staicu a ajuns la un acord cu sarbul Stepanovici, ultima oara la Zemun, care a semnat un contract pe un an si jumatate, cu un salariu de 45.000 de dolari pe sezon. Atacantul va primi banii trimestrial, prima rata, in jur de 15.000 de dolari, urmand a-i fi achitata astazi. "Am trimis deja banii, 30.000 de dolari, celor de la Zemun. Ma bucur ca am adus un atacant, intrucat eram deficitari in acest compartiment", a declarat patronul "Stiintei".

SUPARARE. In schimb, Dinel Staicu este suparat pentru tergiversarea "cazului Njock", mai ales ca fotbalistul camerunez a si jucat luni pentru echipa de rezerve a belgienilor de la Mons, care a invins cu 3-2 pe Beveren. "Probabil ca la acest nivel nu este nevoie de «cartea verde». La echipa mare insa nu va evolua pana cand oficialii lui Mons nu vor achita suma de transfer. Ne judecam si vedem ce va fi", a precizat Staicu. Acesta a cerut in schimbul transferului definitiv al lui Njock suma de 150.000 de dolari. (Vicentiu Neagoe, Mario Morcov)

HOTARAT

"Nu stiu cum a jucat Njock la Mons. Probabil ca nu are nevoie de «cartea verde» pentru un campionat onorific. La echipa mare nu va evolua pana cand nu primesc 150.000 de dolari" - Dinel Staicu, patron Universitatea Craiova

BUCUROS

"In sfarsit, am achizitionat inca un atacant, de care aveam mare nevoie. Nu l-am vazut pana acum decat la antrenamente, dar am primit numai referiri bune la adresa lui" - Pavel Badea, antrenor Universitatea Craiova

IN CONFLICT CU FANII
Dupa ce Dinel Staicu a spus, referitor la suporteri, ca "oltenii sunt o natie de betivi", iar fanii i-au cerut sa-si prezinte scuze public, patronul Universitatii a replicat din nou dur, semn ca intre parti conflictul va continua si pe viitor: "Daca vor scuze, sa le trimita Badea, nu eu. Nu vor vedea scuze de la mine. Daca sunt suporteri adevarati, ar trebui sa vina sa ma ajute sa dau zapada de pe terenul sintetic. Am destule pe cap acum, nu-mi arde mie de ei. Sa ma lase dracului in pace".

×
Subiecte în articol: sport staicu dinel staicu