x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinel Staicu, om sucit

Dinel Staicu, om sucit

13 Dec 2004   •   00:00

Dupa ce a fost de acord sa cedeze Universitatea gratuit autoritatilor, Dinel Staicu s-a intors cu 180 de grade, avand o serie de pretentii inacceptabile.


DRAGOS STOICA, VICENTIU NEAGOE

Click pentru a mari imaginea
IMPREVIZIBIL. Schimbandu-si deciziile de la o zi la alta, Staicu a oferit indirect o explicatie pentru locul oltenilor din clasament
Negocierile privind trecerea formatiei din Banie in subordinea Consiliului Local par sa fi intrat intr-un adevarat impas. Primarul Antonie Solomon i-a mandatat pe "vicele" Gheorghe Nedelescu, consilierul Petre Gongu si pe Rodion Camataru sa rezolve aceasta situatie pana miercuri, in caz contrar autoritatile urmand sa renunte definitiv la achizitionarea "Stiintei".

CONDITII. La 24 de ore dupa ce se afisa in postura bunului samaritean, pupandu-se cu primarul Solomon si anuntand trecerea Universitatii in subordinea Primariei, Dinel Staicu pesemne ca a visat urat noaptea. Acesta a cerut drept de semnatura la orice transfer, drept de semnatura in banca, drepturile totale asupra jucatorilor adusi de la Resita, cat si asupra "stranierilor". Staicu a mai solicitat ca suma de 900.000 de dolari, care urmeaza sa fie platita Craiovei de catre AS Roma, reprezentand indemnizatia de formare a lui Cristi Chivu, sa intre tot in buzunarul propriu.

REACTIE. Afland de decizia lui Staicu, fostul international Rodion Camataru nu si-a putut ascunde consternarea. "Dinel e un neserios. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit. Joi seara ne-am inteles, am batut si palma, iar peste noapte s-a sucit. Personal, sunt destul de pesimist. Daca isi va mentine pozitia actuala, preluarea Universitatii de catre Primarie cade. Acum ma simt ca un maresal fara armata", a spus "Cami".

HOPA-MITICA. De partea cealalta, Staicu se ocupa de destinele echipei ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. "Eu astept pana pe 19 decembrie. Daca Primaria nu va mai lua echipa, o s-o tin eu si-n retur. Il vand pe Plesan cu 1,5 milioane de euro, ca am destule oferte, si fac rost de buget pentru retur. Deja am pus ochii pe trei jucatori", a afirmat Dinel.

BUNDEA
Mijlocasul craiovean Zeno Bundea se afla pe lista de achizitii a lui Dinamo, unde este dorit de antrenorul Ioan Andone. In prezent, fotbalistul se afla la Oradea, fiind la curent cu tot ceea ce se intampla in Banie. Dupa cate se pare, Bundea n-ar fi tentat sa plece in cazul in care Universitatea Craiova va fi totusi preluata de Primarie. Drepturile asupra fotbalistului sunt detinute in totalitate de Dinel Staicu, care l-a adus in Banie in ianuarie 2003, de la Zenit Sankt Petersburg. "Habar n-am de o asemenea varianta! Poate sa fi vorbit cineva cu domnul Staicu, dar eu nu stiu nimic si nici nu vreau sa plec de la Universitatea, unde ma simt bine", a spus ieri fotbalistul. (Mario Morcov)
×
Subiecte în articol: sport staicu