x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinu Gheorghe: "Mai las o dată de la mine şi rămân la FC Braşov"

Dinu Gheorghe: "Mai las o dată de la mine şi rămân la FC Braşov"

05 Iul 2009   •   00:00

Preşedintele clubului FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat că va rămâne în continuare la Braşov, în ciuda ofertelor pe care le-a avut.



"Gata, am pus antrenor, aducem jucători şi începem treaba. Avem o muncă de continuat aici. Mai las încă o dată de la mine şi rămân la FC Braşov, în ciuda tuturor problemelor care au mai fost la echipă. Aştept însă şi un semn din partea celor care trebuie să îl dea, să îmi arate că nu am greşit luând decizia de a continua aici. Recunosc, am început la Braşov o muncă în care am pus suflet şi nu îmi era uşor să plec, însă, cum spuneam aştept şi răspunsul de cealaltă parte...", a declarat Dinu Gheorghe pentru Mediafax.

Conducătorul braşovean nu îşi face griji în ceea ce priveşte jucătorii sau programul echipei, toate aceste aspecte urmând a fi finalizate în zilele următoare. "E drept, aceste aspecte puteau fi puse la punct şi mai devreme, dar aşa a fost să fie. Totuşi nu avem de ce să ne facem probleme în acest sens. Totul va intra în normal. Am găsit şi un mijlocaş în locul lui Paulo Adriano, care a plecat, în persoana lui Nicolae Grigore, fotbalist care îşi doreşte foarte tare să joace la Braşov, iar asta contează enorm. Va fi bine, vom stabili împreună cu Nicolo Napoli şi programul echipei. Cert e că marţi el va fi prezentat echipei şi va conduce primul antrenament", a mai spus Dinu Gheorghe.

×
Subiecte în articol: sport