x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinu la Senat, Dragomir la Primarie

Dinu la Senat, Dragomir la Primarie

12 Mar 2004   •   00:00

Inscrierea presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, pe listele Partidului Romania Mare pentru Primaria Capitalei are o istorie extrem de interesanta.

PRIMA OPTIUNE. Surse apropiate PRM dezvaluie ca alegerea lui Dragomir pentru candidatura la Primarie nu a reprezentat prima optiune. Initial, liderii partidului l-au contactat pe actualul administrator-delegat al lui FC Dinamo, Cornel Dinu, caruia i s-a propus intrarea in cursa pentru functia de primar general al Bucurestiului. "Procuroru", care nu infirma, dar nici nu confirma varianta, a declinat oferta. In aceste conditii, Corneliu Vadim Tudor s-a orientat catre Dumitru Dragomir, deputat pe listele partidului sau.

SI GINO. Se pare insa ca Dinu nu a fost singura personalitate din fotbal spre care a fost indreptata atentia liderilor PRM. Avand in vedere relatia cordiala dintre Vadim Tudor si oficialii din Parcul cu Platani, "Tribunul" l-a ofertat si pe presedintele lui FC National, Gino Iorgulescu. Si acesta a refuzat, motivand ca nu-l intereseaza politica. "Nici gand!", a exclamat Dragomir. "Ei nici nu sunt membri de partid, nu aveau cum sa fie propusi", a completat seful LPF. Cu toate acestea, se pare ca interesul PRM pentru oficialul dinamovist ramane de actualitate. Conform unor surse, Cornel Dinu va intra pe listele de candidatura pentru Senat, din partea PRM. (Florin Gongu, Mihai Igirosanu)

"Neamul meu a avut enorm de suferit de-a lungul timpului nefacand politica. In aceste conditii, nu pot sa-mi asum eu riscul ca familia mea sa aiba de suferit printr-o intrare in politica. Pot sa spun ca privesc cu atentie o parte dintre personalitatile politice, inclusiv cele din PRM, cautand printre ele adevaratii oameni politici, dar numai pe cei care se intereseaza cu adevarat de soarta natiunii si nu doar de victoria perena in alegerile succesive"
Cornel Dinu

×
Subiecte în articol: sport