x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Dinu, un vagabond"

"Dinu, un vagabond"

11 Mar 2005   •   00:00

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a lansat intr-un atac dur la adresa lui Cornel Dinu. "Procurorul" a fost numit "vagabond" si "mare specialist in a nu cunoaste nimic" de catre "Corleone", care nu-i acorda nici o sansa la castigarea fotoliului de primar al Capitalei.

SORIN ANGHEL, FLORIN GONGU

PRIETENI SI DUSMANI. Cornel Dinu (stanga) si Dumitru Dragomir au inceput sa polemizeze taman cand s-a reluat returul
Recunoscut drept un tip cu gura larga, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a lansat intr-un tir de acuzatii la adresa lui Cornel Dinu, administratorul-delegat al lui Dinamo. Procurorul nu a fost ieri de gasit pentru a replica.

SHOW. Invitat ieri dimineata in cadrul emisiunii "Matinal", difuzata de postul de radio National FM, "Corleone" a vorbit despre posibilitatea desfiintarii multor cluburi din Divizia A, motivul constituindu-l datoriile catre bugetul de stat. Seful Ligii a incercat sa linisteasca spiritele. "Problemele sunt rezolvate. La Ministerul de Finante sunt oameni destepti, cu facultate. Nu d-astia ca Dinu, care a trecut de 3 ori prin ea", a spus Dragomir.

CLASIFICARE. Presedintele LPF a vorbit si despre avertismentul ministrului de Finante, Ionut Popescu, care a propus vanzarea unor bunuri ale cluburilor pentru recuperarea datoriilor. "Nu se poate asa ceva. Vad ca si un mare specialist in a nu cunoaste nimic, Cornel Dinu, isi da si el cu parerea. El zice ca e jurist, dar este un vagabond, care n-a invatat carte deloc.", au fost cuvintele lui Mitica.

PRONOSTIC. Dupa ce anul trecut a candidat fara succes la Primaria Capitalei, Dragomir nu ii da prea mari sanse nici "Procurorului", care s-a inscris in cursa de edil al Bucurestiului pentru alegerile care vor avea loc pe 3 aprilie. "Dinu are un salariu lunar de 400 de milioane si vorbeste aiurea. N-a facut in viata lui cuiva un bine. Numai rau a facut. Acum vrea sa fie primar, dar sa nu-mi spuneti mie Dragomir daca el o sa faca mai mult de unu la suta", au fost cuvintele sefului LPF, spuse joi seara la un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: sport dinu