x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Divizia A - FC Vaslui, in pragul desfiintarii

Divizia A - FC Vaslui, in pragul desfiintarii

23 Iun 2006   •   00:00
Divizia A - FC Vaslui, in pragul desfiintarii

In timp ce multe dintre echipele primei ligi au sunat sau se pregatesc sa sune adunarea, FC Vaslui are foarte mari sanse de a se desfiinta. Investitorul Adrian Porumboiu n-a ajuns la nici un acord cu omul de afaceri Dragos Iftime, caruia intentiona sa-i vanda pachetul majoritar de actiuni. In plus, clubul din nordul Moldovei a pierdut deja foarte multi jucatori, iar viitorul apropiat pare mai degraba sumbru.

NEGOCIERI. Miercuri seara, Porumboiu si Iftime s-au asezat la masa tratativelor. Desi lucrurile pareau rezolvate, tranzactia nu a mai avut loc, iar situatia gruparii vasluiene tinde sa devina fara iesire. Se pare ca Iftime nu a acceptat conditiile impuse de fostul arbitru FIFA, care ar fi dorit sa vanda clubul cu tot, cu o datorie de 500.000 de euro. De asemenea, Porumboiu si-a anuntat partenerul de negocieri ca din tranzactie nu vor face parte cinci sau sase jucatori, care urmeaza sa fie vanduti. Pe langa acestia, Vasluiul si-a pierdut deja jucatorii cei mai importanti, portarul Hutan, caruia i-a expirat imprumutul de la Serif Tiraspol, Bogdan Panait si Valentin Badea, transferati de Steaua, sau Marius Croitoru, achizitionat de CFR Cluj. Mihalcea si Bukvici au parasit si ei echipa.

ATAC. Invitat la o emisiune pe un post tv local, Adrian Porumboiu l-a atacat pe Dragos Iftime, acuzandu-l ca nu are cuvant si ca vrea sa vanda echipa in Republica Moldova, impreuna cu un controversat om de afaceri.

IFTIME TACE
Omul de afaceri Dragos Iftime, care trebuia sa achizitioneze pachetul majoritar de actiuni de la Adrian Porumboiu, a lasat de inteles ca nu va cumpara clubul din Vaslui. "A fost o discutie de principiu, s-a stabilit un anume termen, dar totul a cazut. Nu pot sa va spun decat ca nu sunt patronul lui FC Vaslui. Mai multe detalii nu doresc sa ofer. Intrebati-l pe presedintele clubului, Octavian Apetrei. El va poate spune mai multe", a declarat Iftime.

AR PUTEA VINDE
In cazul in care Primaria nu se va implica sau Adrian Porumboiu nu va ajunge la o intelegere cu deputatul liberal Dan Marian, exista varianta ca locul echipei in prima divizie sa fie vandut. "Am deja mai multe oferte si as putea sa iau maine doua milioane de euro", a declarat ieri Porumboiu. Una dintre echipele interesate sa preia locul Vasluiului este Pandurii Tg. Jiu, al carei presedinte, Marin Condescu, se afla in relatii foarte bune cu Adrian Porumboiu. O alta potentiala cumparatoare, mai putin probabila, ar fi FCM Bacau.
×
Subiecte în articol: sport porumboiu iftime