x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Djokovic şi echipa Serbiei de Cupa Davis au refuzat un test antidoping înaintea partidei cu Marea Britanie

Djokovic şi echipa Serbiei de Cupa Davis au refuzat un test antidoping înaintea partidei cu Marea Britanie

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2023   •   06:20
Djokovic şi echipa Serbiei de Cupa Davis au refuzat un test antidoping înaintea partidei cu Marea Britanie
Sursa foto: Hepta

Novak Djokovic şi coechipierii săi din echipa sârbă de Cupa Davis au refuzat să susţină un test antidoping înainte de victoria lor în sferturile de finală, joi, împotriva Marii Britanii (2-0), înainte de a se supune acestuia după întâlnire, potrivit Marca, scrie AFP.

Decisiv în calificarea sârbilor în semifinale, Djokovic a acceptat să i se preleveze mostre de sânge şi urină după victoria sa din a doua partidă de simplu împotriva britanicului Cameron Norrie cu 6-4, 6-4 la Malaga, a dezvăluit vineri cotidianul sportiv spaniol, citând declaraţii ale jucătorului de 37 de ani.

Numărul 1 mondial a criticat totuşi, potrivit Marca, metodele reprezentanţilor Agenţiei mondiale antidoping prezenţi la faţa locului, spunând că nu înţelege de ce a fost programat testul înaintea meciului său, cu riscul de a-i perturba pregătirea.

În cea de-a doua semifinală a Cupei Davis 2023, Serbia va înfrunta sâmbătă Italia, câştigătoarea urmând să înfrunte în ultimul act Australia. 

×
Subiecte în articol: novak djokovic