x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Djokovic va continua în turneul ATP de la Roma după ce a fost lovit involuntar în cap de un spectator

Djokovic va continua în turneul ATP de la Roma după ce a fost lovit involuntar în cap de un spectator

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2024   •   06:40
Djokovic va continua în turneul ATP de la Roma după ce a fost lovit involuntar în cap de un spectator
Sursa foto: Hepta

Tenismenul sârb, Novak Djokovic, numărul unu mondial al tenisului masculin, lovit involuntar de sticla de apă a unui spectator vineri, la turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, a asigurat, pe reţeaua X, că este "bine" şi că va putea juca următorul său meci duminică, transmite AFP.

"Vă mulţumesc pentru mesajele voastre în care aţi fost îngrijoraţi pentru mine. A fost un accident şi sunt bine, mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheaţă (pe cap)", a scris sârbul într-un mesaj publicat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

"Ne vedem duminică", a adăugat el, referindu-se la meciul din turul 3 împotriva chilianului Alejandro Tabilo, locul 32 mondial.

La finalul meciului său de vineri, câştigat uşor contra francezului Corentin Moutet 6-3, 6-1, Djokovic, în vârstă de 36 de ani, a fost victima unui accident neobişnuit.

În timp ce semna autografe pentru spectatorii aflaţi în tribunele de deasupra lui, el a fost lovit în cap o sticlă de apă care a căzut din rucsacul unuia dintre aceşti spectatori. Sub violenţa şocului, sârbul a căzut la pământ, a rămas ghemuit câteva secunde, înainte de a-şi reveni şi a merge spre vestiar.

Organizatorii turneului ATP Masters 1.000 de la Roma au indicat ulterior că Djokovic a avut o rană la cap, care a necesitat utilizarea adezivului chirurgical, dar sârbul nu a fost transportat la spital.

Djokovic nu a participat la tradiţionala conferinţă de presă de după meci şi a mers la hotel.

 

×
Subiecte în articol: Novak Djokovic spectator lovit