x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Doi jucători din lotul Naționalei U21, testați pozitiv pentru Covid

Doi jucători din lotul Naționalei U21, testați pozitiv pentru Covid

13 Noi 2021   •   17:21
Doi jucători din lotul Naționalei U21, testați pozitiv pentru Covid
Sursa foto: Hepta

Doi jucători din lotul Naționalei U21 a României au fost testați pozitiv pentru Covid și vor părăsi cantonamentul, a anunțat sâmbătă Federația Română de Fotbal (FRF).

Potrivit FRF, în urma testării PCR efectuate vineri de întreaga delegație, testare necesară pentru deplasarea în Italia, doi jucători, colegi de cameră, au fost depistați pozitivi.

Anterior acestui test, cei doi au avut câte două rezultate negative, un test RT-PCR în urmă cu o săptămână și unul antigen rapid la intrarea în cantonament. „Jucătorii sunt asimptomatici, au fost izolați și vor părăsi cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea astăzi”, a transmis sâmbătă FRF.

De asemenea, Vladimir Screciu a acuzat probleme de sănătate și va pleca și el la echipa de club pentru a se recupera. „Staff-ul medical al Naționalei U21 a considerat că fotbalistul de la CS Universitatea Craiova nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Italia, programat marți. Având în vedere simptomatologia prezentată, Screciu are un diagnostic prezumtiv de lumbago în puseu acut”, a anunțat federația.

Pentru a completa lotul, selecționerul Florin Bratu a trimis sâmbătă convocările pentru doi jucători: Rareș Ispas de la Sepsi OSK și Marco Ehmann de la Dinamo București. Aceștia urmează să se testeze RT-PCR și vor ajunge în cantonament după aflarea rezultatului.

Partida Italia U21-România U21 se va disputa pe 16 noiembrie, de la ora 18.30, la Frosinone.

(sursa: Mediafax)

×