x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorinel Munteanu: "Sunt dezamăgit de rezultat, dar mulţumit de jocul echipei"

Dorinel Munteanu: "Sunt dezamăgit de rezultat, dar mulţumit de jocul echipei"

06 Noi 2008   •   00:00
Dorinel Munteanu: "Sunt dezamăgit de rezultat, dar mulţumit de jocul echipei"

Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat că formaţia sa a fost urmărită de ghinion în meciul cu Lyon şi consideră că jocul prestat de elevii săi a fost unul de calitate, chiar dacă nu s-a văzut pe tabelă.



"Sunt foarte dezamăgit de rezultat, şi după cum s-a văzut, am fost urmăriţi de ghinion în acest meci. Am încercat să obţinem un rezultat bun, sunt dezamăgit, dar sunt mulţumit de joc. A fost o primă repriză echilibrată, în care au lipsit fazele de poartă, iar diferenţa a fost făcută de acea lovitură liberă din minutul 44. Dacă reuşeam să intrăm cu 0-0 la cabine, era mai just. În repriza a doua am încercat să revenim, am controlat jocul, dar Lyon a avut ocazia să fie periculoasă pe contraatac, ne-a dat golul doi şi asta a fost istoria jocului", a declarat Dorinel Munteanu.
Antrenorul s-a declarat mulţumit de prestaţia lui Tiago Gomez şi de cea a lui Kapetanos, dar nu a fost convins de Szekely şi Semedo, jucători care nu au rezistat foarte mult în teren: "Certuri nu am avut cu Szekely, dar de la fiecare jucător vreau mai mult, inclusiv de la el. În această seară nu i-au reuşit prea multe, dar se mai întâmplă. Sunt nemulţumit de Semedo, pentru că am aşteptat mult de la el. L-am introdus pentru că vroiam un plus de rapiditate, dar nu am fost mulţumit şi de aceea l-am schimbat. Vreau mai mult de la jucătorii mei". Munteanu a spus că nu a văzut foarte bine faza primului gol, însă a auzit mai multe păreri conform cărora Zapata a greşit la lovitura liberă executată de Juninho: "Dacă aşa se spune, înseamnă că aşa a fost. Voi discuta cu Speriatu pentru a vedea ce se întâmplă. Astfel de greşeli ne costă". Tehnicianul grupării din Ghencea este încrezător în şansele echipei sale de a merge în Cupa UEFA şi spune că formaţia îşi va reveni în mod sigur, pentru că are mulţi jucători de valoare. Steaua a pierdut miercuri partida cu Olympique Lyon, scor 0-2, şi nu mai are nicio şansă de calificare în optimile de finală ale Ligii Campionilor, pentru că echipele de pe primele două locuri au şapte puncte avans, cu două etape înainte de finalul fazei grupelor.
Clasamentul Grupei F: 1. Olympique Lyon 8p (10-6), 2. Bayern Munchen 8p (6-2), 3. Fiorentina 3p, 4. Steaua 1p.
Etapa următoare din faza Grupei F se va disputa pe 25 noiembrie, când vor avea loc meciurile Bayern Munchen-Steaua şi Fiorentina-Olympique Lyon. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport