x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dosar penal pentru Daniel Pancu / Mort de beat la volan pe străzile Iaşiului

Dosar penal pentru Daniel Pancu / Mort de beat la volan pe străzile Iaşiului

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Dec 2008   •   00:00
Dosar penal pentru Daniel Pancu /  Mort de beat la volan pe străzile Iaşiului

Fostul jucător rapidist Daniel Pancu s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut, de poliţiştii ieşeni, în noaptea de duminică spre luni, la volanul unui autoturism. Fostul internaţional avea o alcoolemie de 1,36 miligrame/litru în aerul expirat, informează Mediafax.



Daniel Pancu, jucător la echipa rusă Terek Groznîi, se afla la volanul unui autoturism Infiniti. El a fost oprit de un echipaj de Poliţie în jurul orei 1.20, deoarece a intrat pe strada Sălcilor, dintr-un cartier ieşean, care avea accesul interzis.  Pentru că mirosea puternic a alcool, poliţiştii i-au solicitat să sufle în etilotest. Astfel, s-a constatat că fotbalistul conducea deşi avea o alcoolemie de 1,36 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Sursele citate au precizat că fotbalistul s-a "conformat total" procedurilor în astfel de cazuri şi a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge, pentru stabilirea exactă a aloolemiei. Poliţiştii i-au reţinut fotbalistului permisul de conducere, eliberându-i în schimb o dovadă fără drept de a conduce şi i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

×
Subiecte în articol: sport