x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dragomir in casa noua

Dragomir in casa noua

27 Apr 2004   •   00:00

Ieri s-a consumat prima zi de lucru a presedintelui Dumitru Dragomir in noul sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal. O constructie de un milion de euro, care il poate face invidios si pe omologul sau de la FRF, Mircea Sandu.

MARIAN STEFAN

Undeva pe o straduta cocheta din spatele Hotelului Marriott se inalta noua cladire a LPF. Fosta arhitecta a Casei Poporului, Anca Petrescu, este cea care a dat viata acestui proiect, inceput in urma cu un an si jumatate. Mitica Dragomir si-a vazut visul cu ochii, acela de a aduce Liga intr-un sediu de invidiat.

„MINI-HOTEL". Punctul de atractie il reprezinta, fara indoiala, sala rezervata Adunarilor Generale. O camera rotunda, imbracata numai in sticla, in care acoperisul, transparent, iti permite sa admiri cerul liber. Panorama este superba, senzatia fiind ca tot Bucrestiul se afla la picioarele celor care se gasesc in incapere. Sub ea urmeaza sa fie amenajat restaurantul cu circuit inchis, deservit de o bucatarie dotata dupa ultimele noutati in domeniu. De asemenea, Liga va functiona si cu un regim de mini-hotel, existand trei apartamente in care presedintii de cluburi din provincie vor putea fi cazati fara a fi perceputa vreo taxa.

AMENAJARI. Ieri a fost prima zi de lucru in noul sediu. Totul mirosea a proaspat. Se lucra inca de zor la ultimele amenajari. Birourile erau puse la punct, secretarul general al LPF declarandu-se foarte incantat de noul sau „camin". Dar usa pe care scrie „presedinte" este inchisa. Dumitru Dragomir trecuse dimineata pe acolo si mai daduse cateva indicatii.

Mai ieftina decat Casa Fotbalului

Investitia este cifrata la un milion de euro. Terenul pe care este amplasata cladirea este proprietatea LPF. Holurile sunt pavate cu granit si marmura, restul incaperilor fiind dotate cu mocheta comandata special la Sibiu. Liga se ridica pe trei etaje, initial fiind prevazuta si cu un lift de sticla, la care s-a renuntat. Dragomir este mandru de realizarea sa, mai cu seama ca a cheltuit doar jumatate din cat a costat Casa Fotbalului.

Primii oaspeti: Cazan si Vali Stefan

Ziaristii acreditati pe langa LPF vor avea parte de un alt tratament. Curtea din Eminescu, unde erau organizate conferinte de presa „ad-hoc", a fost inlocuita cu o sala rezervata exclusiv pentru mass-media. Biroul secretarului general al LPF, Vali Alexandru este printre cele mai reusite. Primii oficiali care au vizitat noul sediu au fost directorul sportiv al lui FC National, Paul Cazan si vicepresedintele Otelului, Vali Stefan.
×
Subiecte în articol: sport