x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dragomir l-a scos pe Gigi de la inima

Dragomir l-a scos pe Gigi de la inima

14 Iul 2004   •   00:00

Pana in urma cu doua saptamani cei mai buni prieteni, Gigi Becali si Dumitru Dragomir au ajuns precum soarecele si pisica. Si asta din pricina scandalului provocat de drepturile de televizare a meciurilor de Divizia A, care cunoaste un nou episod.

CATALIN FAINISI

Suparat pe faptul ca Steaua nu-si poate negocia singura contractul cu televiziunile, patronul din Ghencea a sarit la gatul presedintelui LPF, pe care-l considera vinovat pentru aceasta situatie.

RASPUNS. Replica lui Dragomir nu s-a lasat asteptata, acesta fiind foarte deranjat de declaratia celui pe care il considera cel mai bun prieten. "A spus Gigi Becali ca sunt un executant? Da, asa spune legea, eu trebuie sa pun in practica hotararile Adunarii Generale. Si asa am facut, de-asta am rezistat ani de zile aici. Este mai greu sa ma dea el afara de la Liga", a spus Dragomir, care considera prietenia cu Becali de domeniul trecutului. "Nu mai pot fi prieten cu cineva care m-a jignit", a adaugat Dragomir, care considera ca nu a facut altceva decat sa puna in practica hotararile AG a LPF de la 23 februarie.

EXPLICATIE. Presedintele LPF a precizat ca Gigi Becali trebuie sa inteleaga ca gruparea din Ghencea are drepturi egale cu celelalte cluburi. "Asta cu suspendatul nu este expresia mea si greseste. Am spus ca daca nu se indeplinesc hotararile AG, atunci orice club, nu neaparat Steaua, nu va fi programat in meciul urmator. Are vot egal cu cei din Galati, Timisoara, Craiova si cu ultimele promovate, ca asa este democratic, orice hotarare se ia prin vot, iar eu nu am altceva de facut decat sa ma conformez", a spus Dragomir. Cat despre infiintarea unui nou Consiliu al Ligii, format numai din presedinti de cluburi, "Corleone" a replicat: "Vreau ca acest Consiliu al Ligii sa fie format din 15 membri, pentru ca asa ar fi corect. Daca sunt numai opt, asa cum vrea domnul Becali, aceia trag spuza numai pe turta lor. Asa ceva s-a mai intamplat pe la Liga, dar dansul este nou venit si nu cunoaste".

AMENINTARE

"Eu nu ma lupt pentru Steaua, ci pentru un principiu. Nu mai sunt prieten cu Mitica. Drepturile de televizare trebuie negociate de cluburi" - Gigi Becali, patronul Stelei

IERTARE

"Nu mai pot fi prieten cu cineva care m-a jignit. Am fost prieten adevarat cu el. Eu il iert, ca nu stie ce spune" - Dumitru Dragomir, presedintele LPF

"DAM IN JUDECATA KLM"

Lotul Stelei a sosit luni noapte din Olanda cu o cursa de linie apartinand companiei KLM. Elevii lui Victor Piturca au obtinut o victorie si doua remize in compania unor echipe belgiene destul de slab cotate.

"Ne pare rau ca nu am castigat toate jocurile, dar sa nu uitam ca au fost niste simple amicale, in care s-a incercat cristalizarea unei formule de joc. De 3 ani zicem ca e anul Stelei, dar trebuie sa dovedim prin joc acest lucru", a spus capitanul echipei Mirel Radoi. Andrei Cristea a declarat: "Sunt fericit ca am debutat cu gol la Steaua, iar tricoul lui Neaga mi-a purtat noroc. Nu pot sa afirm ca mi-am castigat un loc printre tiutlari, deoarece trebuie sa confirm".

La iesirea din aeroport, comandantul cursei i-a acuzat pe jucatorii stelisti de comportament nepoliticos pe durata zborului, spunand ca unii turisti au fost deranjati de fotbalistii romani. "Este o aberatie. Nu am facut nimic, ca doar nu suntem tigani", a spus Sorin Paraschiv. "Studiem posibilitatea de a-i actiona in judecata pentru denigrarea numelui Stelei. Nimic din tot ce au spus nu e adevarat, nu stiu de unde a aparut aceasta poveste", a declarat presedintele stelist Mihai Stoica. (Paul Andone)
×
Subiecte în articol: sport dragomir