x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dragomir: "Rapid e în culpă cu Varga şi Bălan, dar voi încerca să-i ajut"

Dragomir: "Rapid e în culpă cu Varga şi Bălan, dar voi încerca să-i ajut"

10 Mar 2010   •   00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că transferurile lui Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la Rapid, prin intermediul satelitului Rapid III, par a fi neregulamentare.

"Din câte am văzut eu, Rapidul este în culpă cu transferul lui Varga şi Bălan. Atâta vreme cât eu voi fi la Ligă nu voi accepta însă ca o echipă să piardă cu 3-0 un meci pe care l-a câştigat în teren. Trebuie să găsim o soluţie cât mai bună. Voi încerca să ajut Rapidul chiar dacă se vor supăra cei de la Timişoara. Dacă nu găsim nici o soluţie, asta e... vor ajunge le TAS", a spus Dragomir la TVR.

Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a prezentat, marţi, la Sport.ro, actele oficiale de la LPF în care se arată că Varga şi Bălan nu aveau drept de joc pentru Rapid în partida cu echipa bănăţeană, astfel că giuleştenii pot pierde întâlnirea din etapa a 20-a la masa verde.

"Pe 4 martie, cu o zi înainte de meci, cei de la Rapid s-au dus şi au forţat legitimarea celor doi jucători, la liga a patra, prin inventarea unei echipe. Au dus carnetele la LPF pentru viza de joc, însă, între timp, Asociaţia de Fotbal a Municipiului Bucureşti a analizat cazul şi a descoperit că sunt în contradicţie clară cu regulamentul. AMF a trimis o adresă către LPF prin care transmite că cei doi jucători n-au drept de joc şi sunt în continuare legitimaţi la Sportul Studenţesc. LPF a transmis o informare oficială către Rapid prin care anunţă că cele două transferuri au fost anulate, chiar în ziua meciului, pe 5 martie. Astfel, cei doi jucători nu aveau drept de joc în Liga I", a spus Marian Iancu la Sport.ro.

×
Subiecte în articol: redactie