x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dragomir: Sandu este responsabilul FRF şi trebuie să dea nişte explicaţii

Dragomir: Sandu este responsabilul FRF şi trebuie să dea nişte explicaţii

20 Mai 2009   •   00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că este normal ca Mircea Sandu să fie citat de DNA în calitate de martor pentru că el este responsabilul FRF şi trebuie să ofere unele explicaţii.

"Este normal să fie citat. Este responsabilul Federaţiei şi ce s-a întâmplat acolo el trebuie să dea nişte explicaţii. Atât şi nimic mai mult", a spus Dumitru Dragomir.

Vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Dumitru Dragomir a explicat că nu a avut legătură cu cazul de corupţie din fotbal şi nu are de ce să fie citat de DNA. "Eu n-am avut tangenţe cu cazul ăsta. M-am ferit. Eu am stat cât mai departe. Dacă mă vor chema, mă voi prezenta, n-am de ce să nu mă prezint", a mai spus Dumitru Dragomir.

Preşedintele FRF Mircea Sandu a declarat, astăzi, că a fost citat ca martor de către DNA Piteşti, alături de alte 5 persoane din cadrul Federaţiei, în cazul de corupţie din fotbalul românesc, dar că el se va prezenta după data de 8 iunie.

"Da, e adevărat, am primit o citaţie din partea DNA Piteşti. Sunt mai multe persoane din cadrul federaţiei citate alături de mine, de la Comisia de Disciplină, preşedintele (n.r - Marin Daniel Cernat) şi vicepreşedintele (n.r - Mircea Dridea), de la Comisia de Apel, preşedintele (n.r - Doru Viorel Ursu) şi vicepreşedintele (n.r - Ioan Cazacu), secretarul comisiei, Bogdan Ionuţ Popescu, şi eu. Numai că eu o să mă prezint după data de 8, când revin. M-am pus de acord cu domnul procuror şi îmi va trimite o altă citaţie. Toţi cei chemaţi acum sunt citaţi ca martori. Probabil că ni se vor pune întrebări referitoare la regulamente şi organizarea federaţiei. Şi cine ştie ce întrebări ne mai pun", a declarat Sandu. (V.A.)

 

×
Subiecte în articol: sport