x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Dublă" Berbatov

"Dublă" Berbatov

14 Sep 2007   •   00:00
"Dublă" Berbatov
Sursa foto: ANTON UZUNOV/

Conform previziunilor, reprezentativa Bulgariei s-a impus lejer la Sofia in faţa celei mai slabe echipe a grupei G, Luxemburg, prin golurile marcate de atacantul lui Tottenham Hotspur, Dimitar Berbatov (’27, ’28 - foto dreapta), şi de jucătorul lui Atletico Madrid, Martin Petrov (’54 - penalty).

BULGARIA - LUXEMBURG 3-0

Conform previziunilor, reprezentativa Bulgariei s-a impus lejer la Sofia in faţa celei mai slabe echipe a grupei G, Luxemburg, prin golurile marcate de atacantul lui Tottenham Hotspur, Dimitar Berbatov (’27, ’28 - foto dreapta), şi de jucătorul lui Atletico Madrid, Martin Petrov (’54 - penalty). Vecinii noştri de la sud de Dunăre au controlat jocul cu autoritate, selecţionata Marelui Ducat neavănd nici măcar un şut pe spaţiul porţii apărate de Petkov. Atmosfera in sănul echipei bulgare a rămas insă incordată, acuzele pe care Berbatov le-a adus unora dintre colegii săi după eşecul suferit la Amsterdam, cu Olanda (0-2), scindăndu-i pe jucătorii lui Dimitar Penev in mai multe tabere.

In cealaltă partidă a grupei, din care face parte şi reprezentativa Romăniei, Slovenia a intrecut Belarusul, pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Unicul gol al intălnirii a fost marcat de Lavrici, in minutul 3, din lovitură de la 11 metri. Cu 10, respectiv 7 puncte, slovenii şi bieloruşii nu mai au demult nici o şansă de calificare, singura lor miză fiind in momentul de faţă ocuparea poziţiei a patra, pentru care se mai luptă reprezentativa Albaniei.

×
Subiecte în articol: sport