x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dumitru Dragomir: "Da, am ajutat DNA cu acte despre Becali"

Dumitru Dragomir: "Da, am ajutat DNA cu acte despre Becali"

15 Apr 2010   •   00:00
Dumitru Dragomir: "Da, am ajutat DNA cu acte despre Becali"

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre problemele de actualitate din fotbalul românesc. Oficialul de la Ligă nu a ratat nici această ocazie să discute despre ilegalităţile comise de Gigi Becali, cu care se află în conflict deschis, dar nici despre cazul "Varga-Bălan". Dragomir spune că Rapid a greşit în mai multe feluri şi, chiar dacă LPF le acorda celor doi dreptul de joc la meciul cu FC Timişoara, echipa tot ajungea să piardă meciul cu 3-0.

"Merg în acest scandal pâna la aflarea adevărului. Merg până în justiţie. N-am mers la DNA eu, dar a venit de la DNA cineva la secretarul general al LPF, şi ei m-au anunţat. Avocaţii mi-au zis că suntem obligaţi să le punem la dispoziţie toate documentele. Am ajutat în limita legii, aşa cum mi s-a cerut. Văzând că Steaua nu mai are bani şi Gigi Becali avea bani, poate şi eu l-am influenţat să cumpere Steaua. L-am influenţat şi i-am zis ce va fi Steaua pentru el, e un brand extraordinar care face din oricine un om cunoscut în ţara. Datorită Stelei şi lui Vadim el a ajuns europarlamentar", a declarat Dumitru Dragomir la Antena 3.

"Am calitatea să îl trimit la comisii pe Becali pentru sugestiile pe care le face, pentru insinuări. Pentru declaraţiile că aş lua bani de la Iancu îl chem la comisii. De unde ştie el că ia Timişoara primul loc. Cine ştie că ia Steaua, Rapidul, Vasluiul sau CFR Cluj. Dar Timişoara ce opţiune să aibă? Joacă la Steaua acasă, etc. Nu justifică cele spuse deci îl chem la comisii", şi-a continuat Dragomir ameninţările la adresa noului său rival, Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: sport