x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dumitru Dumitriu o va antrena pe Poli Iaşi până la finalul returului

Dumitru Dumitriu o va antrena pe Poli Iaşi până la finalul returului

15 Apr 2010   •   00:00

Noul antrenor al lui Poli Iaşi, Dumitru Dumitriu, a fost prezentat oficial, joi, într-o conferinţă de presă, în care a declarat că este optimist în privinţa atingerii obiectivului de salvare de la retrogradare.

"Sunt convins că Poli Iaşi nu va retrograda! Mai mult, cred că anul viitor Iaşiul se poate bate pentru un loc de cupă europeană. Nu e normal ca un oraş aşa mare să nu fi participat niciodată într-o cupă europeană la fotbal. Probabil că dacă Petre Grigoraş n-ar fi avut probleme de sănătate, Poli Iaşi nu ar mai fi avut emoţii acum. Am văzut câteva meciuri ale echipei şi mi-a plăcut cum a jucat", a spus Dumitriu.

Fostul director tehnic de la Steaua II va semna cu Poli Iaşi un contract valabil până la sfârşitul campionatului şi va colabora cu foştii colaboratori ai lui Petre Grigoraş, secunzii Marian Dinu şi Dan Matei, pentru că aceştia cunosc foarte bine echipa.

Grigoraş a renunţat la conducerea tehnică a lui Poli Iaşi din cauza unor probleme de sănătate. După 27 de etape, Poli Iaşi ocupă locul 16, retrogradabil, în clasamentul primei ligi, cu 26 de puncte.

×
Subiecte în articol: redactie