x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dupa Revelion, se vad azi, de 1 mai

Dupa Revelion, se vad azi, de 1 mai

01 Mai 2004   •   00:00

Exceptand prietenia cu Prunea si cu Lupescu, din perioada Dinamo, capitanul lui Apulum, Jercalau, a ramas amic bun si cu Apostol, Narcis Raducan si Ciocoiu, cu care a fost coleg la Bacau.

LUCIAN DOBRATER - Alba Iulia

Partida de la Alba-Iulia poate lasa loc speculatiilor. Principalul actionar al ardelenilor, Emanoil Savin, este foarte bun prieten cu fratii Sechelariu, insa ardelenii neaga o eventuala amicitie si pe teren.

SUPOZITII. „Am pastrat relatiile cu toata lumea, inclusiv cu Prunea, Lupescu, Apostol, Raducan sau Ciocoiu, dar acum nu-mi doresc decat sa castige Apulum. Doar asa putem demonta supozitiile", a declarat Vasile Jercalau, capitanul gazdelor, care a fost coleg la Dinamo cu Lupescu si cu Prunea. „Eu nu-mi permit sa-mi bat joc de orasul Alba-Iulia. Sunt convins ca jucatorii care m-au lasat sa-i antrenez nu ma vor trada niciodata", a spus si antrenorul Pelici.

RESTANTE. La randul sau, presedintele Viorel Malusel a tinut sa comenteze speculatiile de eventual noncombat din partea lui Apulum: „Meciul se va desfasura doar pe teren. Suntem onesti si nu vom intra sub nici o forma in jocuri de culise. Nici nu are rost sa mai discutam acest subiect". Oficialul ardelenilor cauta ieri sa imprumute 20.000 de dolari pentru a achita jucatorilor una dintre primele restante.

Ambitia lui Emanoil Savin

Chiar daca a facut Revelionul in Mexic impreuna cu Dumitru si cu Sergiu Sechelariu, patronul lui Apulum, Emanoil Savin, este transant: „Eu am o ambitie personala pentru acest retur. Mi-am propus sa căstig in fata lui Stefan si Sechelariu. Pe nemtean l-am batut, acum urmeaza la rănd bacauanul. Va asigur ca meciul se va juca doar pe teren!", a afirmat Savin.

„Va asigur ca meciul se va juca doar pe teren si sunt convins ca vom izbuti sa ne luam toate punctele puse in joc!"
Emanoil Savin, actionar Apulum

„Daca in tur eram considerati o adevarata sperietoare la meciurile din deplasare, in retur am devenit specialisti in meciurile de acasa. Sper sa o tinem asa păna la final"
Alex Pelici, antrenor Apulum
×
Subiecte în articol: sport