x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ECHIPA NAŢIONALĂ/Georgienii au ajuns în România

ECHIPA NAŢIONALĂ/Georgienii au ajuns în România

17 Noi 2008   •   00:00

Lotul României se va reuni astăzi în vederea amicalului de miercuri cu Georgia, ultima partidă a primei reprezentative din acest an.



Selecţionerul Victor Piţurcă urma să anunţe aseară jucătorii convocaţi pentru această partidă, după disputarea întâlnirilor din etapa a 15-a a Ligii 1. În urmă cu două săptămâni, Piţurcă a trimis telegrame de convocare către doar şase jucători care evoluează în străinătate: Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Paul Codrea (Siena), Răzvan Cociş (Lokomotiv Moscova), Adrian Mutu (Fiorentina) şi Ciprian Marica (VfB Stuttgart). Cu toate acestea, Mutu, care a avut în ultimul timp probleme musculare şi la genunchiul stâng, va fi menajat la cererea echipei de club. Nici Neşu nu va veni, el accidentându-se în ultima etapă din Olanda. Reunirea lotului va avea loc la ora 12:00, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, iar primul antrenament va avea loc de la ora 17:30.

ÎN FRUNTE CU HECTOR CUPER
O parte a lotului naţionalei Georgiei, împreună cu selecţionerul Hector Raul Cuper, a sosit ieri dimineaţă la Bucureşti. "Am venit să jucăm un meci foarte serios, să vedem la ce nivel este echipa mea. Chiar dacă e un amical, vreau să câştigăm acest joc. Echipa României este una mult mai puternică, mult mai tehnică decât cea a Georgiei. Îmi plac Mutu, Chivu şi Marica, sunt jucători valoroşi. România e o echipă foarte bună, tehnică, dar şi noi avem valori", a declarat tehnicianul argentinian la aeroport. Cuper a condus deja un prim antrenament aseară, la Mogoşoaia, unde a avut la dispoziţie doar jucătorii din campionatul intern, cei legitimaţi la cluburi de peste hotare urmând a ajunge în România azi, cu diferite curse de linie. Gruzinii vor susţine astăzi două şedinţe de pregătire, întâi la Mogoşoaia şi apoi pe terenul II din Complexul Dinamo. Antrenamentul oficial al naţionalei Georgiei va avea loc mâine, de la ora 18:00.
FRF va pune azi în vânzare cele 10.000 de bilete pentru partida cu Georgia, care au preţuri între 5 şi 15 lei şi pot fi cumpărate doar de la casele Stadionului Dinamo. FRF a anunţat că va dona în scopuri caritabile câte un leu din preţul fiecărui bilet vândut. Partida România – Georgia va avea loc miercuri, pe Stadionul Dinamo, de la ora 20:30 (în direct pe Antena 1) şi va fi arbitrat de grecul Vassaras.

×
Subiecte în articol: sport