x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Echipa Olimpică a României a plecat la Paris cu o aeronavă TAROM denumită ''Nadia Comăneci''

Echipa Olimpică a României a plecat la Paris cu o aeronavă TAROM denumită ''Nadia Comăneci''

de Redacția Jurnalul    |    21 Iul 2024   •   22:20
Echipa Olimpică a României a plecat la Paris cu o aeronavă TAROM denumită ''Nadia Comăneci''
Sursa foto: facebook

Delegaţia Echipei Olimpice a României la Jocurile Olimpice 2024 a plecat, duminică, cu o cursă charter TAROM spre Paris, la bordul unei aeronave Boeing 737-800, redenumită recent "Nadia Comăneci", potrivit unui comunicat.

Echipa Olimpică a României - Team România, este formată din 107 sportivi care vor concura în 18 discipline sportive diferite la Jocurile Olimpice. Aeronava "Nadia Comăneci" a fost redenumită special în acest scop, în urma acordului de utilizare primit din partea marii gimnaste române, deţinătoare a cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice.

"Suntem extrem de onoraţi să susţinem Echipa Olimpică a României şi să asigurăm transportul lor la unul dintre cele mai importante evenimente sportive mondiale. TAROM este un partener de încredere al sportului românesc şi ne bucurăm să fim lângă sportivii noştri", a declarat Narcis Obeadă, director comercial TAROM, citat în comunicatul de presă.

"Drumul spre Jocurile Olimpice de la Paris înseamnă apropierea de visul olimpic. Echipa noastră este pregătită şi abia aşteaptă să intre în arena olimpică. Ne bucurăm că am plecat la drum împreună cu "Nadia Comăneci", un simbol al sportului mondial, şi sunt convins că această asociere cu aeronava TAROM va fi de bun augur pentru olimpicii noştri. La Paris, Team Romania va fi România în faţa lumii. Team Romania mulţumeşte partenerului TAROM pentru că a asigurat transportul Echipei Olimpice spre Franţa", a spus la rândul său Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române -TAROM a purtat în mod tradiţional olimpicii români la Olimpiadele anterioare şi continuă să fie un susţinător dedicat al performanţei şi excelenţei în sportul românesc, reafirmându-şi angajamentul de a sprijini sportivii români în competiţiile internaţionale.

AGERPRES

×