x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Efectele demisiilor lui Belu si Bitang - ARDAF renunta la gimnastica

Efectele demisiilor lui Belu si Bitang - ARDAF renunta la gimnastica

01 Feb 2005   •   00:00

Demisiile antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang au provocat un soc puternic pentru Federatia Romana de Gimnastica, oficialii acestui for primind o veste proasta si din partea societatii de asigurari ARDAF, cu care incheiasera un contract de sponsorizare in 2004.

REZILIERE. Reprezentantii firmei clujene au decis sa rezilieze intelegerea, ca urmare a evenimentelor petrecute in ultima vreme. "Afland cu consternare despre intentia de retragere a celor doi antrenori ai lotului de gimnastica, Mariana Bitang si Octavian Belu - cei mai valorosi tehnicieni pe care gimnastica din Romania i-a avut vreodata - , conducerea ARDAF a decis reconsiderarea pozitiei sale privind colaborarea cu FRG, respectiv rezilierea contractului de sponsorizare incheiat, considerand ca, in aceste conditii, imaginea gimnasticii romanesti, performantele lotului feminin de gimnastica si, implicit, imaginea societatii ARDAF vor avea mult de suferit", a fost explicatia oficiala a presedintelui companiei, Octavian Manastireanu.

ACUZE. Conducerea societatii de asigurari acuza FRG de faptul ca a folosit in alte scopuri un microbuz Toyota oferit pentru transportul gimnastelor. Manastireanu a amintit, de asemenea, ca firma pe care o conduce intentiona sa organizeze, in acest an, un turneu in principalele orase din Romania, cu scopul de a populariza gimnastica in randul tinerilor si de a obtine resurse financiare suplimentare pentru FRG, proiect ce nu a primit insa acordul federalilor. "Speram ca gimnastica romaneasca va depasi cu bine aceste momente si suntem deschisi unei eventuale viitoare colaborari", a incheiat presedintele societatii clujene. (Vicentiu Neagoe, Dragos Stoica)

×
Subiecte în articol: sport gimnastica